Денис писал(а):1. Чи вистачає запасних частин на цю модель, чи доведеться довго шукати?
хватає, запчастини беруться або з розборки (час від часу, десь раз у місяць такі з'являються), або під заказ нові
Денис писал(а):2. Наведіть будь ласка приклад по цінам на найбільш розповсюджені деталі.
якщо деталі не дужі нові, з розборки, то ціни коливаються 20%-70% від ціни нових деталей
наприклад,
скло бокової двері (розборка) - 200грн
панель приборна (розборка) - 250грн
ремінь грм (новий)- 100грн
насос водяний (новий) - 350грн
Денис писал(а):3. Розкажіть на що потрібно звернути особливу увагу при виборі данної моделі?
Як при покупці будь-якого авто, що вже був у користуванні, то, по-перше, кузов, по-друге, двигун.
При цьому слід зазначити, что авто таких років вже напевне мало якийсь ремонт по кузову, а двигун проходив кап.ремонт, або ось-ось.
Все ж пораджу особливу увагу звертати на кузов, все інше піддається ремонту.
Денис писал(а):4. Якого року найкраще шукати автомобіль? (можливо є якісь нюанси, скажімо до такого-то року проблеми з деякими вузлами та агрегатами, після – немає).
Майже не має різниці. Ключову роль грає загальний стан авто. 30-тирічна може бути в прекрасному стані, а 15-річна може бути металобрухтом.
Денис писал(а):5. Який двигун порадите? Я схиляюся до дизельного 2,4. Тому що економічний, а враховуючи те, як ціни ростуть, на бензиновому двигуні від Вольво я не виїду навіть у вихідний день
Що до дизеля-бензину- економія не буде значною. БІльшу роль грають інші моменти, такі як чи мав ти раніше діло з дизелями, чи можеш діставати дизельне пальне подешевше, чи влаштовує тебе вищий рівень шуму дизельного двигуна та інше.
Денис писал(а):7. Як Ви вважаєте, чи занадто затратною буде така затія?
Десь читав у бортовому журналі, что насправжня любов не може бути розсудливою

Я можу сказати тільки про себе- так, це саме та машина, яку можна любити і від якої я отримую справжне задоволення.
Денис писал(а):Завчасно вдячний за Ваші коментарі! Маю надію, що в майбутньому ще поспілкуємося!

Пиши, буду радий, якщо ти приєднаєшся до нашого клубу.
Віктор, Volvo 740 дизель 2.4