Ні для кого не секрет що на кожному кроці всі хочуть розвести "нашого брата" особливо на різного роду СТО! Після того як з району каталізатора начались доноситись неприємні звуки (посипався), вирішив його видалити. Перед цим промоніторив на теми стронгерів, механічних обманок, і прийомок каталізаторів. Приїхавши на чергове СТО, мене привітно запросили видалити прямо зараз каталізатор всього за 80грн і переконали що звук не зміниться, і чек не горітиме, ніби то робили таку процедуру на 960 рік назад. Повівся. Думаю навіщо тоді платити 100-150$ за стронгери, обманку, роботу.
Після проведеної роботи, я попросив пакет і сказав що хочу забрати вирізаний каталізатор з собою, настрій начальника СТО швидко змінився, і я отримав різку відмову, хоча пакет лежав прямо в нього перед носом. Дякуючи сварщику я забрав той самий пакет, коли начальник відлучився.
Продзвонивчи 3-4 прийомки в Києві, домовився про зустріч з тією яка визвала більшу довіру, і не дарма. Приїхавши на місце, зрозумів що це не шарашкіна контора, все на високому рівні, безпека більша ніж в ювелірних салонах) Взявши кусок матеріалу, чоловік зайшов в затонований кабінет на його перевірку спеціальним пристроєм. Вийшовши з посмішкою на лиці повідомив "хороший матеріал, 600грн/кг" Друга частина ката. затягнула на 400грн/кг. Все зваживши і підрахувавши вийшло 1.8кг/900грн. Вирішивши що мині достатньо, отримав гроші і з хорошим настоєм відправився далі.
Можливо кому знадобиться, їхній сайт:
http://katalizator.org/kontakty.htmlP.S Все таки на високих обертах 90-к ричить як "газель" так що потрібно вварити трубу або стронгер.