Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Пт сен 12, 2025 10:06 am

Відпочинок в Карпатах

Интересное, прикольное, веселое. Слабо модерируемый форум!

Модератор: Blood_Omen

Відпочинок в Карпатах

Сообщение qtanatosp » Пн ноя 15, 2010 1:20 pm

Народ, хочу десь в середині січня вибраться в карпати покататься на лижах і відпочити. Хто що може порадити і на яку суму мені розраховувать? Бажано шоб це був будинок десь так осіб на 5-6 і шоб можна було взяти все необхідне спорядження на прокат! На що варто звертати увагу при виборі житла і спорядження? Планую десь так на 3-5 днів
П.С. ще ніколи не катався на лижах :viking:
qtanatosp
Учитель
Учитель

Автомобиль: Volvo 460 GL
Клубная карта №: 0

Re: Відпочинок в Карпатах

Сообщение Oleг » Пн ноя 15, 2010 2:00 pm

Привіт! Якщо хочеться сервісу(я про саме катання) тоді Буковель і тільки! Про житло думаю, в залежності від вибору дати, думаю проблем не повинно бути, в цьому випадку невідкладний помічник http://www.karpaty.info/ua/! Сам користувався неодноразово, проблем не виникало! Ну і про прокат спорядження - там їх на кожному кроці, якщо плануєш поїздку автомобілем то краще дивитись житло десь в Яблуниці, Микуличині, Татарові чи Яремче! :D Можу підказати по більш конкретних питаннях...
Oleг
VIP
VIP

Автомобиль: бегемот

Сообщение qtanatosp » Пн ноя 15, 2010 10:50 pm

Oleг писал(а):Привіт! Якщо хочеться сервісу(я про саме катання) тоді Буковель і тільки! Про житло думаю, в залежності від вибору дати, думаю проблем не повинно бути, в цьому випадку невідкладний помічник http://www.karpaty.info/ua/! Сам користувався неодноразово, проблем не виникало! Ну і про прокат спорядження - там їх на кожному кроці, якщо плануєш поїздку автомобілем то краще дивитись житло десь в Яблуниці, Микуличині, Татарові чи Яремче! :D Можу підказати по більш конкретних питаннях...

Дякую, але мабуть автомобілем не поїду...дуже далеко і не практично
qtanatosp
Учитель
Учитель

Автомобиль: Volvo 460 GL

Сообщение Blood_Omen » Вт ноя 16, 2010 2:15 am

Ну тут есть Валерик, у которого своя тур фирма и Леночка, которая работает где-то в той же отрасли ... Обращайся.
VOLVO for life
"VRQ Team" / "БуЛкИ Team"
"Я так люблю свою страну и ненавижу государство"
Blood_Omen
Модератор
Модератор

Автомобиль: Volvo XC90 R-design
Клубная карта №: 2

Сообщение Viking » Пт ноя 19, 2010 11:17 pm

если соберешься в буковель без машины, то расчитывай на 100 зеленых в день или доставь себе удовольствие через пробки добираться к подъемнику...на ком-то
чайнику... коим ты являешьс только не обижайся... на 3-5 дней не советую, тему не вкуришь или наоборот уезжать не захочешь. выпадетснег сходи на протасов или в вышгород проедь.. попробуй, поучись, и тогда в полной мере получишь удовольствие...
пс про буковель знаю по отзывам знакомых, сам 2 года подряд ездил на драгобрат. в этом году хочу в альпы или на кавказ :D
Viking
Модератор
Модератор

Автомобиль: S60
Клубная карта №: 3