Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Пт сен 12, 2025 6:39 am

портрет ВОЛЬВО

Интересное, прикольное, веселое. Слабо модерируемый форум!

Модератор: Blood_Omen

портрет ВОЛЬВО

Сообщение 850T5-R » Вт мар 17, 2009 7:25 pm

Всім загальний привіт! Я прихильник марки Вольво вже дуже давно, ще з часів паерестройки коли наші дипломати ганяли вольваки з-за кордону бо це престижно, надійно, люксово, але тільки недавно почав звертати увагу на контингент водіїв Вольво, на пристрасних шанувальників марки та просто любителів. Взагалі так зараз склалось так що "мерс" і "БМВ" дуже популярні на вторинному ринку серед такого класу населення, як "лайка, норка, адидасик". Особисто в моїх очах ці бренди почали перетворюватись на якись ШИРПОТРЕБ (прошу не сприймати мої думки буквально, це стосується в основному б.в., адже бімер і мерс були є і будуть дуже статусними машинами). Мерседес - це беззаперечна класика, а БМВ - король автобанів. Та повернемся до ВОЛЬВО. За моїми спостереженнями в нас в Україні та в Європі водіїї ВОЛЬВО менш схильні до порушень правил дорожнього руху, толерантніші та уважніші. Мають почуття власного неповторного індивідуального стилю, що до нього (стилю) то хто б що не казав про вольво, але на фоні німців "Швед" якісно відрізняється стриманістю, найперше в противагу БМВ, та стильною елегантністю в противагу мерса (деякі моделі вже задуже класичні і мають далеко не передовий дизайн). Як на мене скандинави на фоні зими виглядають в своїй стихіїї, а якщо глянути на нові S-ки то мимоволі собі уявляєш корінастого, дужого Вікінга який в будь-який час, за будь-яких умов та погоди довезе з пункту А в пункт Б швидко та з комфортом!
Ось такі в мене думки на рахунок власників Вольво та марки загалом! Якщо в когось є якісь думки коментуйте, та як кажуть " не судите строго"!
850T5-R
VIP
VIP

Автомобиль: C30 2.4i
Клубная карта №: 0

Re: портрет ВОЛЬВО

Сообщение sergey333 » Вт мар 17, 2009 11:51 pm

да, вольво-свой неповторимый стиль...
sergey333
VIP
VIP

Автомобиль: 440 1.7к