Вольво перш за все, для мене, це любов до прекрасного і не для всіх зрозімолого. Це автомобіль який має харизму, і паралельно душу, так це тафтологія і полеміка. Але я це так бачу, бо хочу це так бачити,і це мені подобається. Так як задоволення людини створюється і аккумулюється в її голові. Щось на кшталт жіночого оргазму, скільки її(бабу) не печи, якщо вона потрібне собі в голову не розмістить, то толку не буде. Ось так і в цьому випадку. Кожен має в своїй черепній коробці те що сам собі туди поклав, або дозволив її наповнити іншим, та те що стало продуктом переробки його серотоніну.
Так це-VOLVO! Це стиль життя!
Це не узагальнюючий вираз і не утотожнючий.
Бо
Так це-VOLVO!
Не тотожно дорівнює
Це стиль життя!
Але в сумі дає те, що склало мою думку і відношення до цієї марки авто, і чому я зараз пишу ці рядки, і мені не в западло, і це головне. Хіба ні? Так як по справжньому щаслива людина, це той хто відчуває щастя, а не коли йому про нього говорять, і запитують.
ТАК ОТ,Я ЩАСЛИВИЙ. БО МАЮ VOLVO! ЦЕ ТЕ ЩО МЕНЕ ПРЕ. А ІНШЕ ПОФІГ!і це стало розгорнутою відповіддю на вашке попереднє запитаня, якебуло таким.
А что вы вкладываете в эту фразу? Как ее понимаете?
А тепер на рахунок
Aklid, скажем, если бы была финансовая возможность пересесть на свежего аккорда или лансера, приуса или 4007, это как-то могло бы повлиять на ваше личное импонирование созданному шведами чувства (и далее по списку)? =)
Мені прикро, що Ви не вловили мій посил і тезис в головному пості цього топика
Та і загалом не люблю ширпотреб в усіх його проявах.
Так от як і моя VOLVO 740GLE 2.4TD 1990р вона не гірша -вона інакша! Це як FLAC в теплому ламповому відтворенні, стосовно нижче перерахованих авто
свежего аккорда или лансера, приуса или 4007
і
если бы была финансовая возможность пересесть
то це б однозначно було б VOLVO.