![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 7:45 pm |
Vladizlav писал(а):Да, повезло. Інакше дорого б обійшлися картини (дружина малює на грунтованому МДФ, яке мало не втекло).
До речі -- хтось мені обіцяв фото Одеських старовинних фасадів ...![]()
Наука буде. Сьогодні купив стяжки Топекс, хороші, тільки крюки великі.
Stas340 писал(а):Те шланги обратки что продаются в магазинах для газ-зил-камаз и т.д. имеют чуть больший диаметр чем штуцер форсунки, но когда по совету форумчанина спросил типа "иномарочная" то на лоске мне дали на 1 мм меньше чем та что была и все хорошо налезло, и даже тканевая оплетка не касалась форсунки.
Vladizlav писал(а):Трубка маслостійка 3,2х7. Нитка всередині резини. налізла на форсунки досить туго.
Та, що злізала -- такого ж розміру, але реальний діаметр десь 4,0 і нитка зверху трубки зафіксована якимось клеєм.
Ціна -- 55 грн/метр (пів метра стає на три переходи між форсунками).
Vladizlav писал(а):Оскільки діаметр не зменшував, то пічка гріє чудово. Навіть можливо трохи сильніше ніж раніше. Перевірено.
Трохи не подобається конструкція протічного бойлера тим, що заміна ТЕНу в разі чого буде проблемою. Буду шукати невеликий пальчиковий ТЕН з різьбою десь на 1,5 - 2,5 кВт.
А так -- ефект мені сподобався.
Vladizlav писал(а):Випробування пройшли успішно -- при температурі -6* паливо в насос поступає досить тепле, покращилась динаміка (а то останні дні на чистій олії машинка трохи тупила на старті).
Vladizlav писал(а):Сталася маленька неприємність. Грузилися у відрядження, на переднє сидіння хотіли примостити габаритну коробку. Підбіг придурок (інакше не назвеш) і з криком "нема токого, що не лізе ..." наробив мені шкоди.
Кавалок ідійота !!
На вихідних буду знімати, пробувати відновити.
troll999 писал(а):Vladizlav писал(а):Сталася маленька неприємність. Грузилися у відрядження, на переднє сидіння хотіли примостити габаритну коробку. Підбіг придурок (інакше не назвеш) і з криком "нема токого, що не лізе ..." наробив мені шкоди.
Кавалок ідійота !!
На вихідних буду знімати, пробувати відновити.
Хрупкий пластик.
Vladizlav писал(а):З"явились свіжі краплі масла під машиною. На цей раз -- заглушка на масляному насосі.
Наразі -- дотягнув. Болти пішли майже на цілий оберт.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |