![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 3:11 am |
Serij писал(а):Це де? в самому місті?
zowiezo писал(а):Сьогодні "попав" в таку яму, самостійно не міг вибратись так як праве заднє колесо взагалі не крутилось а від лівого було мало толку...добре що товариш витягнув а то так би прийшлось ночувати там
Алежон писал(а):несмотря на трекшен и нормальную резину в багажнике лежит саперная лопата,ни разу мне не пригодилась,другие уже пару раз копали.
markitos писал(а):Как эт ты так сел на ней! Я на своей ни разу нигде не садился, всегда оценивал ситуацию, она легкая можно на скорости проходить если впереди каша
zowiezo писал(а):Сьогодні знову розбирав приборку, одометри і лічильники кілометражу періодично западають, прийняв рішення повністю замінити приборку, і задно деякі лампи на діодні.
markitos писал(а):zowiezo писал(а):Сьогодні знову розбирав приборку, одометри і лічильники кілометражу періодично западають, прийняв рішення повністю замінити приборку, і задно деякі лампи на діодні.
Привет, вижу кузовок немного подгнивает под торпедой!
markitos писал(а):Кузовом нужно заниматься в первую очередь, чтоб потом не было поздно, а потом всем остальным! Я тоже ставил диоды но они мне не понравились тусклые были какие то, ты какие ставил??? Как здоровье вообще?
zowiezo писал(а): а здоров"я...поки лікуюсь але то по ходу довга історія...
Serij писал(а):zowiezo писал(а): а здоров"я...поки лікуюсь але то по ходу довга історія...
Давай, Андрію, лікуйся, ставай на ноги та заіжджай у гості.
Serij писал(а):Так мені подобається ота штука на капоті.Андрій, треба трохи двірники підняти
Serij писал(а):Кузов гарненький і не драний, рідкість. Так тримати!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
![]() |