Думаю, багато хто бачив цю машину.
Короткий зміст попередніх серій:
1. http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopi ... 18&t=29430
2. viewtopic.php?f=50&t=47595&p=300201#p300201
Після довгих роздумів та мук варто/не варто вирішив будь що буде, треба брати. Далі була череда розмов, думок, планів, і в решті решт цей день настав - зустрілись з Ігорем у славному місті Києві, махнулись ключ на фантики, і попрямувала вона у новий дім - Рівне.
Доїхала на подив спокійно, звичайно не без дрібних огріхів (вмикання задньої швидкості -

Фото які знайду викладу, а поки коротенький перелік що було зроблено до цього моменту:
1. куплене і залите масло арал 10в40
2. замінено фільтр масляний
3. замінено балку (Ігор, тікай від тих гоблінів і нічого їм не давай) - була варена, наварена, переварена і врешті решт приварена до кузову
4. замінено траверсу - читай про балку (про гоблінів думаю зрозуміло?)
5. замінено ричагі рулеві - підігнуті
6. замінені лапи/уши кріплення кпп

7. замінені передні гальмівні диски
8. замінені гальмівні трубки
9. замінений ремінь грм та натяжний ролик
10. замінений датчик температури
11. замінені підшипники ступиці передньої лівої
12. замінені гальмівні колодки
13. перечищені/відновлені супорти (ну і пофарбовані маленько заодно

14. відновлені подушки двигуна (уже були дуже поживші та надірвані) та закуплений комплект поліуретана - втулки тяг, подушки кпп, за що окремий респект і уважуха хлопцям з Львову, ось результат їх роботи:

15. переварені і відновлені лонжерони/кріплення балки, траверси, подушок....
16. замінені пильники шрусів, все перемазане та перечищене.
17. замінені передні пружини
Здається, поки усе. На разі - дум дивитись далі. Здається мені що холості трішки плавають і сзаду щось стукає... з цим будем розбиратись відзавтра. Зате внаслідок проведених маніпуляцій виник бонус - двигун та кпп вирівнялись, куліса також, передачі вмикаються нормально, і що найбільше порадувало - задня також

в планах на найближчий час:
1. замінити кулісу та повернути цілий, робочий механізм ввімкнення задньої передачі
2. розібратись з стуками сзаду
3. навідатись до гуру вихлопів
4. відреставрувати або замінити рульову рейку
5. пластик по салону і всілякий дріб"язок.
Маю надію, далі буде