![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Чт сен 11, 2025 11:04 pm |
atol писал(а):Какая размерность шин у 460 ,стандарт, максимум ? Cпасибо.
Алежон писал(а):Приезжай к нам Полесская 7 район рембазы возле м.Червоный хутор м.0638218941 Олег.
atol у меня на 14 родных стояла 195* 60,на 15 стоит 195*55 без проблем мне на широкой лучше ездить
Алежон писал(а):Приезжай к нам Полесская 7 район рембазы возле м.Червоный хутор м.0638218941 Олег.
qtanatosp писал(а):Алежон писал(а):Приезжай к нам Полесская 7 район рембазы возле м.Червоный хутор м.0638218941 Олег.
Як мене вже запарив цей холостий хід...В машині є проблема: коли прогрівається, то холостий хід починає плаватьНа передачах машина їде взагалі без проблем, а от на нейтралці коли кочусь або стою то обороти плавають 200-800. Це явище проявляється як на газу, так і на бензині
Витрата палива збільшилась десь на 2 літра.
Цікаво що інколи ця проблема зникає і можна пів дня проїздить і все буде ок...дурдом![]()
Блочок самодіагностики показав:
1-1-3 - "Форсунка"
1-2-2 - "Датчик температуры воздуха"
1-3-2 - "Завышенное или заниженное напряжение батареи"
2-1-2 - "Датчик кислорода или его цепи"
2-2-3 - "Клапан контроля оборотов ХХ или его цепи"
Олег, Ви зможете мене проконсультувать і допомогти у вирішенні моєї проблеми?
Алежон писал(а):Можимо.Но вам потрібно підьїхать до нас,щоб машинку подивився Паша.Наприклад на 850 перелік всіх ваших помилок викидае діагностіка,коли накрився лямбда зонд,а народ у нас цікавий,любить єксперементи,особливо коли мало грошей, тому починае іх вкидати в два раза більше, міняти все підряд починаючи с датчика холотого хода,хоча не факт шо проблема в ньому,може заслонку просто треба промити,може свічи,або провода(якшо при сбросі троїть).варіантов блисько 10,треба дивитись,це вам може сказати Паша,я не можу,я художник.))
qtanatosp писал(а):Отака херня малята((
Aleksander писал(а):Да уж!!!!Мои сочувствия!!!Как это прям под крыльцом что ли?Что их так привлекло?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |