Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Чт сен 11, 2025 5:59 pm

Авто без проблем до 1000$. Наскільки реально?

Помощь в выборе автомобиля и просьбы в осмотре автомобиля

Модераторы: Viking, DrEvil

Авто без проблем до 1000$. Наскільки реально?

Сообщение Tost » Пн янв 22, 2018 1:17 pm

Всім привіт. При бюджеті до 1 тис. дол. реально купити авто і їздити?
Тобто допустим 700 покупка + 300 вложити і їздити.
Або 1000 купити і нічого не вложити )
Наскільки я почитав форум:
340 - реально, але можливі проблеми з карданом мене непокоять. Сам машину не ремонтую. Ну вірніше не ремонтував до цього часу, можливо і доведеться. Мотор 1,4 бензин я так розумію більш реальний для малого бюджету, простіше з доступністю запчастин і т.д. Дизель дорожчий і проблемніший по запчастям.
360 - бачу що реально, з карданом нібинема проблем, мотори не складні, тільки треба брати з газом (треба багато їздити).
740 - не реально влізти в бюджет, хіба якась халява підвернеться. Але халява переважно "чревата" вложенням нехілим )))
240 - не знаю, шото мені здається в такому бюджеті там будуть проблеми з кузовом. Ну і з запчастями, і як результат постійний колхоз...

І ще, Польща рядом глянув, нічого цікавого в цьому напрямі нема, 340-360 пару штук тільки є і то дорожчі ніж у нас, і дорожчі ніж свіжі V40 )) Аналогчіно 740... До 340-360 запчастин мало навіть в Польщі...

Взагалі схиляюсь до 360 з інжекторним 2.0 на газі, думаю реально.
Цікавить ваша думка, дякую!
Tost
Новичок
Новичок

Автомобиль: Лагуна на бляхах
Клубная карта №: 0

Вернуться в Покупка автомобиля