Дякуючи Сергію 740 з Тернополя, нова ручка вже на місці і добре працює . Разом з ручкою приїхали тросики для звичайного механічного дзеркала (я свої порвав) і тепер дзеркало вже не треба підклинювати кусочками картонки від пачки цигарок. Скажу таке -- ЯКЩО ХТОСЬ НАДУМАЄ РЕМОНТУВАТИ ТАКЕ ДЗЕРКАЛО, ТО МОЯ ВАМ ПОРАДА -- ЗАБИЙТЕ І КУПІТЬ ЦІЛЕ Б/У, БО ТО КУРВА СЕКСУ НУ ПРОСТО ВАГОН!!!!!!!!!!!!!!
Привіт шановне панство! Давно ніц не писав та й не було про що Наразі вже другий день загаряю на полігоніпанство під Львовом. В АТО походу не попадають, буду крутими гайки тут. Сподіваюсь на вашу підтримку у виді порад по ремоту.
Замінив сідухи, теперка в мене від 760 афігенні сідушечки!!! В суботу примандячив електровентилятор замість штатного на віскомуфті, а ше замінив ліву опору і опорний підшипник стойки. Фото будуть пізніше!
ПАНОВЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! УРААААААААА!!!!!!!!!!! Я повернувся!!! 760 2,3 газ/бенз АКПП 1984р. Маю купу питань і перше до адмінів: створити новий бортовик для нової машинки чи цей продовжувати? P.S. Фотки і все решта троха попізже!
Приїжджала вчора колишня моя Ластівка. Від часу продажу поміняні колодки салінблоки передка, права кульова (шарова) опора. Пробіг 454 тис.км (при продажі було 430) політ нормальний (по словах щасливого власника політ просто супер, він доречі теж старий вольвовод, колись мав 244). Я це до того що наші машинки супер тут є за що боротись