asvodessa писал(а):Та не насыпай,так веселее когда интернет-профи важно щеки надувают...

Я просто коллекционирую ВикиГугломотористов и их проекты...)))
Я Вам, як сліпим амебам показую, з прикладами та аргументацією слів, прочитатти і подумати воно ж важко. так хоч з прикладами. але ні, ніяк.ми ж важні, куримо, два клуба обслуговуєм.
ок. добре, що нічого не вмію і мерсів ніколи не бачив, моторів не трогав.
а от коли я Вас запитав конкретики про проект, який Ви нібито робили? вашої думки, досвіду? яка відповідь? НІЯКОЇ! ні інфи, ні контактів - нічогісінько. пустий базар.
То який толк писати лабуду з голови, якщо навіть простих вікіпедіївських знань не маєте, що лежать в загальному доступі, та кожен 5-класник може почитати і зрозуміти, що Ви "втіраєтє дічь."
прошу закрити тупе піз...больство. і писати по темі.
(Розгадка - Пан написав, що обїхав 2.2cdi лупатий 2002 року, а тоді не було 646 та 651 мотору. тому і 170-200+ сил не було в цих моторах. "базові знання" я навів)
Звертаюсь з повагою до всіх, хто читає цей бортовик: - Люди, форумчани, я з Вами ділюсь своїм проектом. І, якщо Вам так само цікаво читати його, як і мені Ваш, то будь ласка читайте, питайте та підтримуйте, заїжджайте в гості, поспілкуємось, обговоримо проекти, запрошуйте в гості. (поки по києву, бо я без коліс)
А якщо ще можете щось підказати, бачили проект, чули як хтось будує, маєте фото, знання в данній області, темі - з радістю дослухаюсь. і це буде взагалі прекрасно. я подякую і віддячу в рамках моїх сил.
Інша справа, коли починають писати якісь тупі пости про "продай, про "руки", та про те "який в мене досвід і який я акку...ий". НЕ ВАРТО ЦЬОГО РОБИТИ. це не допомога і не поради, це може тільки викликати відразу від спільноти Власників Вольво та форуму вцілому.
Я прийшов на форум з миром та доброзичлівістю. Давайте повернемось в культурне та, а головне, конструктивне русло спілкування.