![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 12:24 pm |
Sergey 850)) писал(а):;) Хорошенькая
ARTYHA писал(а):а що із переднім бампером? наче як зазор збоку якийсь стрьомний.
а загалом гарненька)
MARJAN писал(а):ARTYHA писал(а):а що із переднім бампером? наче як зазор збоку якийсь стрьомний.
а загалом гарненька)
Мене були вдарили в ліву сторону і майстри погано виставили кріплення (Вони криворукі) ніяк часу не вистачає щоб доробити!!!
740 писал(а):Красива машинка, давно нею їздиш?
MARJAN писал(а):Ну так як сказати уже 13 років, їздив Тато, а тепер і я катаюся!!!
Oleг писал(а):ну звиду вроді нічо машинка, тіко в 90 році такі фари не ставили вже, морда була або 900-та, або перехід на неї
vnukoff писал(а):Oleг писал(а):ну звиду вроді нічо машинка, тіко в 90 році такі фари не ставили вже, морда була або 900-та, або перехід на неї
Год наверное 88-89, на переходках не было таких задних фонарей. А машинка приятная и диски классные( с проставками наверное).
slava_n писал(а):стан здаеться хороший,за диски 5+
slava_n писал(а):в мене то на 2 сторони,але в мене глушака немае після моста--тоді трохи можна розгулятись,а якщо буде стояти глушак,то через великі повороти труби на ліву сторону,в тебе не будуть виходити гази!
KirKo писал(а):выхлопную сделал на обе стороны?)
Артём писал(а):Доброго здоров'я Мар'ян! Скільки коштували фари? Якщо не секрет?
MARJAN писал(а):Вот і дочекався на новенькі фари ДЕПО, на вигляд БОМБА!!!
volvo бой писал(а):MARJAN писал(а):Вот і дочекався на новенькі фари ДЕПО, на вигляд БОМБА!!!
А можна попросить ссилочку на фари і задні фонарі...
Летро писал(а):Гарнюня!!!!
Погоджуюсь з хлопцями на тему що то не 90 рік випуску, моя ластівка 90 року і фари і задні ліхтарики вже перехідні як належить. Може в тебе якихось самих перших днів 90 року тому ще в класичному обвісі?
Як би там не було машинка супер!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MARJAN писал(а):Машина продана!!!
Вернуться в 7xx | 9xx | s90 Series
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
![]() |