Про нашого товариша
Orangereya 07.05.2013. було відправлено Новою Поштою в м.Донецьк, відділення №13, дві фари та рішотку радіатора Volvo 940. Розрахунок мав відбутися через Нову Пошту. Через де-кілька днів отримувач передзвонив мені і сказав що одна з фар приїхала розбитою (що мене не здивувало, буває всяке), але дивним чином працівники Нової Пошти забули скласти акт прийому-передачі і зафіксувати що вантаж пошкоджено. Пан Максим заявив мені, що в цьому відділенні в нього працює однокласник, і рано чи пізно щось вирішиться. Після мого дзвінка на гарячу лінію Нової Пошти, акт все таки було складено, але в той час коли вже росла пеня за зберігання... Після складання акту про пошкодження пан Максим попросив мене ніяких претензій на Нові Пошті не писати (але я, як справжній українець, перестрахувався і написав

). Через три тижні після прибуття вантажу в Донецьк до мене подзвонив чувак, представився працівником відділення №13, і запитав чи я не збираюсь писати заяви на повернення вантажу, я коректно відмовився...
В результаті я залишився без комплекта фар, рішотки і 530грн, які планував за них виручити...
Не хочу нікого звинувачувати чи образити, але висновки напрошуються самі собою...
"Чем выше пьедестал, на который вскарабкался карлик, тем лучше видно, что он карлик."

0681485220 МТС 0502084550 LIFE 0637940854 Сергій