![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Чт апр 16, 2026 10:56 pm | |

markitos писал(а):какой емкости аккамулятор стоит утебя?

zowiezo писал(а):markitos писал(а):какой емкости аккамулятор стоит утебя?
44 Амп.

markitos писал(а):zowiezo писал(а):markitos писал(а):какой емкости аккамулятор стоит утебя?
44 Амп.
я себе при покупке 60 поставил, потом определил что он не до заряжается!!!

Serij писал(а):markitos писал(а):zowiezo писал(а):markitos писал(а):какой емкости аккамулятор стоит утебя?
44 Амп.
Почему? По идее генератора должно хватать.

Serij писал(а):markitos писал(а):zowiezo писал(а):markitos писал(а):какой емкости аккамулятор стоит утебя?
44 Амп.
Почему? По идее генератора должно хватать.

проситься під заміну.

markitos писал(а):Спасибо за фото!!!! Когда антикоррозионной кузова займешься?!

Serij писал(а):Андрій, щось все-таки мені та шарова не подобається. Завтра свою гляну.

Oleг писал(а):Андрію, з шаровою дійсно щось не те! Вона з таким кутом довго не проходить
Stas340 писал(а):так оно скорее всего так, потому что колесо вывернуто до упора и помоему эта сторона
нагружена, потому как рычаг приподнят вверх от обычного положения

где и по какой цене покупали резинки стоек стабилизатора.
vladimir_340 писал(а)::welcom: где и по какой цене покупали резинки стоек стабилизатора.

) - все ок, не дригається і ні на грам не люфтить, що б рвало з ступиці теж невидно.
Timelife писал(а):Красива машинка. І ота штука на капоті)
Доречі, ти діоди ставив в кнопки? Чи в приборку також? Як світять?
п.с. Дякую за трос спідометра. Підключив так як у тебе (от нащо та дирка на блоці) - все ок, не дригається і ні на грам не люфтить, що б рвало з ступиці теж невидно.
Добре що працює трос, бо без нього трохи не то... А що за дирка?

Timelife писал(а):Може не так виразився - дивився і ставив по типу як у тебе на фото:)
І про діоди - штатний регулятор тепер неробить? Чи і на діодах ним можна підсвітку притушити?

, Загубив лівий задній бризговик(вже поставив новий). Проїхався на днях в Карпати 392 км. загальна відстань і з них десь 150 в суцільну нічну зливу...до речі хто вночі поїде в дощ трасою Львів-Чоп будьте уважні розмітки і відбивачів на трасі практично не видно, хоча як тільки здали трасу то сам бачив як їздив спеціальний трактор який мив відбивачі на огорожах по боках траси. Потім напевно його "прихватизували"

solohino писал(а):Мається на увазі пам'ятник Waffen-Grenadier-Division der SS «Galizien»?Ніхрена собі...

Игорь74 писал(а):У меня дед пришел с войны инвалидом в 19 лет,в самоходке почти сгорел,мне ваше вафлен сс как блядль перед богатым клиентом.Я все сказал
... В розвинутих країнах до ветеранів ставляться з повагою (незалежно за кого вони воювали), чому ви не поважаєте інших людей? Чи відомо вам що частина шведів теж воювала на стороні німців але ж ви їздете на їх машині...

Игорь74 писал(а):Сорри -эмоции,звиняйте.Просто памятники доблестным "служащим"(хотел написать -работникам)SS-Трохи занадто,Еще раз извините

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0