TREKKIN писал(а):Дима-Мoose,мама знает,что ты материшся? Смотри,иначе отдаст тебя в украинский клубик вольвочек. Сдесь взрослые выражаются поаккуратней,хоть и за мной такой грех водится. Антипатия у меня к твоему Янусу двуликому.То, что ты вдруг,со 102 страницы начал писать на украинском не говорит о том,что ты спасаешь Украину. Все? ...На русском писать больше не будешь?А умный и опытный у нас ты.Я так,просто прогулятся вышел. Твой максимализм тебе навредит. А то,что я могу быть причастен к гибели детей-решать тебе.Я себя нормалек и в адеквате ощущаю.

П.С. Скинь ссылочку с интервью расстреляной девочки,а я гляну- та ли?..
Да! И еще на счет событий на юго-востоке... Если б ты не сидел в Киеве без автомата,как сейчас сидишь,а приехал сюда с автоматом,то этого всего не было бы.И молодых ребят не хоронили бы. Подумай,не причастен ли ты к их смерти ?
я б міг сараз "включити дурня" і не відповідати (так як ви вчили на своєму прикладі), але відповім.
Ну якщо ви не полінувалися знайти з якої я сторінки почав писати на українській мові, то знайдете і інтервью дівчинки
Якщо у вас до мене антипатія через мову, то в мене сумніви з приводу "Я себя нормалек и в адеквате ощущаю"
Знаючи що в мене батьки родом із Житомирської області (а ви це знаєте) не тяжко здогадатися, що рідна для мене українська мова, а не російська.
Я закінчив україномовну гімназію з поглибленим вивченням іноземних мов. Вивчав англійську і французьку! І ЗА ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ!!! За ВСЕ! В мене не було ЖОДНОГО уроку російської мови чи літератури! ЖОДНОГО!
І навіть незважаючи на те, що абсолютну більшість свого часу вимушений розмовляти російською! Я вважав, вважаю і завжди буду вважати, що державною мовою повинна бути ТІЛЬКИ українська!
І такі люди як: Царьов, Азаров, Допкін, Кернес... Взагалі не повинні бути присутні у держ. структурах.
А почав я писати тут на українській після того, як тут почали писати масквічі
То в чому моя дволикість?
P.S. І з чого ви взяли, що я сиджу без автомата?