markitos писал(а):Поздравляю
Дякую!
alexnax писал(а):А где там клімат-контроль? Вроде обычные крутилки
Малось на увазі слово кліма (так всі в Польщі пишуть
), тобто кондиціонер.![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Пт апр 17, 2026 2:41 am | |
markitos писал(а):Поздравляю
alexnax писал(а):А где там клімат-контроль? Вроде обычные крутилки
), тобто кондиціонер.

так Харків біля границі з РФ а це поки заграниця!Игорь74 писал(а):Тада канешно...Хорошо вам во Львове

Дуже ввічливі працівники, нашим службовцям до них ой як далеко, Європа одним словом, головне нічого не порушувати і все буде добре!

zowiezo писал(а):потім машина покривається сіро-білим налітом...

lexa писал(а):который если не смывать тщательно и почаще, уберет ЛКП вашего авто

anatolij писал(а):Ну пару слов напиши что дальше, как на таком авто можно ездить по Украине. Мне интересно, дочка живет в Гамбурге, я бы забрал у нее Пежо 206. А что потом?
, для пл. авто 5-10 днів. А авто з Німечини на кого буде оформлене? На резидентиа, чи ні? В любому випадку довго на ньому не вийде покататись, потрібно пересікати кордон...

solohino писал(а):Андрюха,ты мне одно скажи,ты реально каждую неделю в Польшу мотаешься?
vetal_od писал(а):мне то же интересен вопрос Олега( надо кое что привести) не объемное не для авто

, Зборів-Тернопіль на 4 бали, Тернопіль-Хмельницький теж на 4, Хмельницький і далі теж на 4, В районних центрах не самі найгірші дороги (Летичівський р-н). ДАІ, що цікаво ні разу не зупиняли, а найбільша їх кількість в Хмельницькій обл. (Невже ми потрохи ідем до Європи ???)
заміна ... масла Ельф 15в40 Турбодизель (315 грн)

Vladizlav писал(а):заміна ... масла Ельф 15в40 Турбодизель (315 грн)
В нас 300 ... 330 грн. Теж його лию. Чого в Поляків не береш ?
П.С. А на фото 10в40. Так мінералка чи півсинтетика ?
, П.С. Помилку виправив 

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0