Експортний варіант мотоцикла Дніпро під назвою Cossack
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 2:50 am |
Модератор: Blood_Omen
Летро писал(а):Супер, виконання на 5+, хром-блиск красота, не те що для вітчизняного ринку!!!!
От би такий апаратік мати, там і система впуску якась цікава, ну і загалом мабуть зроблений набагато краще ніж для нас.
П.С. В мене радість -- сьогодні був суд по мому ДТП -- я далі на коні і з правами![]()
![]()
![]()
vovo писал(а):Летро писал(а):Супер, виконання на 5+, хром-блиск красота, не те що для вітчизняного ринку!!!!
От би такий апаратік мати, там і система впуску якась цікава, ну і загалом мабуть зроблений набагато краще ніж для нас.
П.С. В мене радість -- сьогодні був суд по мому ДТП -- я далі на коні і з правами![]()
![]()
![]()
Оо вітаннячка, то давай заводь 7* вже треба шміру на ній давати
The_Lord_Alex писал(а):а знатоки - посоветуйте хороший круизер, за разумные деньги. желательно с фото)
The_Lord_Alex писал(а):Про HONDA - Shadow - вы мне уже второй говорите))) она в плюсе.
но так как я неочень опытен в езде на мотыках... хотелосьбы для начала что то дешевого - которого не жалко разбить и выкинуть.
а Эту жалко)))
ну я больше на круизера смотрю. для полей и гор есть велик)))) он без выхлопа)))
Ruslan_volvo_s80 писал(а):Мое чудо, в процессе постройки
The_Lord_Alex писал(а):Про HONDA - Shadow - вы мне уже второй говорите))) она в плюсе.
но так как я неочень опытен в езде на мотыках... хотелосьбы для начала что то дешевого - которого не жалко разбить и выкинуть.
а Эту жалко)))
ну я больше на круизера смотрю. для полей и гор есть велик)))) он без выхлопа)))
MOOSE писал(а):глянь ще на HONDA STEED
Летро писал(а):MOOSE писал(а):глянь ще на HONDA STEED
Стід теж не дешевий, як я зрозумів тут в чоловіка бажання спочатку навчитись добре їздити, а вже потім купувати щось серйозне і дороге. Для навчальної їзди взагалі найкраще підходить Yamah YBR125.
The_Lord_Alex писал(а):Летро писал(а):MOOSE писал(а):глянь ще на HONDA STEED
Стід теж не дешевий, як я зрозумів тут в чоловіка бажання спочатку навчитись добре їздити, а вже потім купувати щось серйозне і дороге. Для навчальної їзди взагалі найкраще підходить Yamah YBR125.
+ именно научится - а потом уже хорошие вещи. на Вайпер смотрел. красивый внешне) (по фото)
The_Lord_Alex писал(а):Летро писал(а):MOOSE писал(а):глянь ще на HONDA STEED
+ именно научится - а потом уже хорошие вещи. на Вайпер смотрел. красивый внешне) (по фото)
vovo писал(а):
MOOSE писал(а):дзеркала прям дуже інформативні
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 3
![]() |