![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Вт апр 14, 2026 10:43 am | |
Модератор: Blood_Omen

Timelife писал(а):все що не сіре/біле - прозоре

Timelife писал(а):Ніяк не відпишусь. Зроблено пробні наклейки. Дизайн ось такий:
Зроблено з світловідбиваючого оракалу, сіренького, уточнюю можливість зробити чисто білим. Також є пробний варіант простого білого кольору. Реальні фото закину ввечері, фото на машині поки що немає можливості зробити - немає як поклеїти, дощі(
Єдине що можу сказати на разі - мені подобаються, проте ці зробили в розмірі 25*25, троха великуваті. Думаю 15*15 чи 20*20 буде краще

Moskvich412 писал(а):а просто без оленей и носорогов ничего нет?

Moskvich412 писал(а):а просто без оленей и носорогов ничего нет?

Ice_BEAR_Bo писал(а):так а как заказать носорога? кому звонить? кому писать?

Timelife писал(а):Ніяк не відпишусь. Зроблено пробні наклейки. Дизайн ось такий:
Зроблено з світловідбиваючого оракалу, сіренького, уточнюю можливість зробити чисто білим. Також є пробний варіант простого білого кольору. Реальні фото закину ввечері, фото на машині поки що немає можливості зробити - немає як поклеїти, дощі(
Єдине що можу сказати на разі - мені подобаються, проте ці зробили в розмірі 25*25, троха великуваті. Думаю 15*15 чи 20*20 буде краще

Timelife писал(а):Нарешті забрав. Кому наклейко?

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1