Фото звичайно будуть. Зараз димую хоча б диски R18 придбати щоб краще виглядала .
По відчуттям треба купити або реставрувати рейку бо щось постукує на холосту якщо кермом покуртити .
Порадьте що краще купити нову чи зробити стару ?
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Чт сен 11, 2025 11:23 pm |
S80 AWD писал(а):Всім привіт!Машинка S80 D5 AWD 2008 року 185 cил. Пробіг невеликий на тракторці майже 80 т. Їздим потихеньку по Києву з дому на роботу . Взагалі вона рідко використовується бо ніхто чомусь на ній їздити не хоче ) Але так як продав GTI і нового не взяв то прийдеться зиму на на сімейно підмінному авто відїздити.
Фото звичайно будуть. Зараз димую хоча б диски R18 придбати щоб краще виглядала .
По відчуттям треба купити або реставрувати рейку бо щось постукує на холосту якщо кермом покуртити .
Порадьте що краще купити нову чи зробити стару ?
volvoff писал(а):http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopic.php?f=51&t=55314 диски АГОНЬ!!!
AndreyKa писал(а):volvoff писал(а):http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopic.php?f=51&t=55314 диски АГОНЬ!!!
Я думаю, чтобы было комфортно, на S80 не поставить такую резину как Артюха себе ставил. Поправьте если ошибаюсь
volvoff писал(а):Такая резина как ставил Артюха, на s80 не влезет.
Саша писал(а):AndreyKa писал(а):volvoff писал(а):http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopic.php?f=51&t=55314 диски АГОНЬ!!!
Я думаю, чтобы было комфортно, на S80 не поставить такую резину как Артюха себе ставил. Поправьте если ошибаюсь
По книге 245/40 R18
Не раджу 18 на наших дорогах. Мені і на 17 х буває жорсткувато та і ризик гриж дуже великий. Або ставити якусь дуже міцну гуму.
А хто сказав що рейка?80 000 якось малувато для рейки. Ви були на діагностиці?
volvoff писал(а):http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopic.php?f=51&t=55314 диски АГОНЬ!!!
S80 AWD писал(а):І Вам привіт!
Не раджу 18 на наших дорогах. Мені і на 17 х буває жорсткувато та і ризик гриж дуже великий. Або ставити якусь дуже міцну гуму.
Був на Вікінг моторс бо у них машину купувалась і обслуговується. Склали мені такий веселий список ремонту на 48 000 грн .Може є інші станції на яких можна провірити авто ?)
Саша писал(а):S80 AWD писал(а):І Вам привіт!
Був на Вікінг моторс бо у них машину купувалась і обслуговується. Склали мені такий веселий список ремонту на 48 000 грн .Може є інші станції на яких можна провірити авто ?)
Вариантов несколько в киеве. Вам какой раен удобнее?можете кинуть список, что насчитали. Просто интересно иетересно, что там такого на такой пробег.
vitalik k писал(а):Саша писал(а):S80 AWD писал(а):І Вам привіт!
Вариантов несколько в киеве. Вам какой раен удобнее?можете кинуть список, что насчитали. Просто интересно иетересно, что там такого на такой пробег.
А шо удивляться если у них замена масла и фильтров 6500.
Саша писал(а):S80 AWD писал(а):І Вам привіт!
vitalik k писал(а):Новая рейка 900 евро, капремонт в районе 3000 гр, при таком пробеге укатать рейку нужно действительно постараться. Посетите нормальную СТО, уверен что не так всё печально.
Саша писал(а):vitalik k писал(а):Новая рейка 900 евро, капремонт в районе 3000 гр, при таком пробеге укатать рейку нужно действительно постараться. Посетите нормальную СТО, уверен что не так всё печально.
или заявленный пробег не отвечает действительности.
vitalik k писал(а):Новая рейка 900 евро, капремонт в районе 3000 гр, при таком пробеге укатать рейку нужно действительно постараться. Посетите нормальную СТО, уверен что не так всё печально.
ARTYHA писал(а):красивая.
а расход приличный! не на много меньше чем у меня на кросаке с 2.5 инжетором.
S80 AWD писал(а):Спробував скільки бере по трасі (заправив пульс на окко ) це вже щось схоже на дизель , але на такій швидкості довго не поїздиш
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
![]() |