![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 2:50 am |
markijan писал(а):Всім привіт!!!Отже у ВАС я від сьогодні новачок, тому будем знайомитись.Мене звати Маркіян і сам я зі Львова, недавно прикупив собі такого апарата як Вольво 440 1.7 інжектор, скажу що після наших Тазіків це самольот.По їзді дуже швидка та спритна машинка.Машина білого кольору, 1989 року випуску.Знічіть що в ній є...серворуль, титанові диски ще рідні, підігрів сидінь, тонована, акустика, велюровий салон з класними передніми сидіннями)))Розхід в мене зараз десь в порядку 9-10 л по місту)))Буду помаленьку оновлювати цю сторінку!!!)))
markijan писал(а):Дякую шо оцінили позитивно)))
markijan писал(а):мені само собою подобається особливо після Вазіка)))
В планах косметика по кузову, перетонувати гарно, на весну поварити фальш борти, та поставити підкрилки на зад.Доречі підскажіть від якої машини підходять підкрилки??
Зараз поставлені лампочки по кругу білі діоди, шторка на заднє вікно та колонки в штатні місця були замінені.
Також дуже хочеться зробити шось з заднім бампером як буде час буду сам по новій його робити шпаклювати малювати як ні на крайняк куплю Б.У
І обовязково поміняю фару ліву а то була бита трохи і ніц не світить)))
Отакі то вот плани на майбутнє)))
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |