slimer » Чт ноя 24, 2016 6:07 pm
Всім привіт.
спробую пописати трошки бортовий журнал.
таких Вольв багато. але раптом комусь буде корисно...чи мені перечитати на старості)))
Купив майже місяць тому. у Львові. одразу переоформив
в порівнянні з іншими округлими автомобілями, "вона така квадратна, що можна грати в тетріс" перед гаражем. Звідси і нік - Тетріс
Отже задача - знайти жоповоза за мін грошей на чесних доках. стан кузова - не страшно, маю зварний апарат. стан двигуна - не страшно, він одразу під заміну, стан ходової - не страшно. з нашими дорогами все одно пересипати раз в рік.
Вимоги до жоповоза- ЗАДНІЙ привід. можна великий, бажано дизель і на ЧЕСНИХ доках. (дизеля ніколи не мав, було цікаво спробувати).
ця вольво майже ідеально підійшла, але трошки салон убитий. ну нічого. заміним.
кузов - не без недоліків, але поправиться. візуально не бита. ходовка ...як для цільного моста - нормально їде, мотор - БОМБА сухий, чистий, запускається, як годинник працює. Свіжо перебраний.
довго не торгувався і взяв.
додому перли - 120-140км/год. атмодизель мене вразив! при його 80 силах (це я потім взнав) він сунув цей сарай досить весело. добрались без пригод. що знов таки мене вразило, Вольво аж 1986 року випуску і нічого за перегон не відпало, не зламалось....ну тяжка склоочисника, але то не рахується.
- Вложения
-

Последний раз редактировалось
slimer Пт фев 24, 2017 3:12 pm, всего редактировалось 2 раз(а).