Хтось займався тюнінгом підвіски Volvo 740?
цікавлять:
1. поліуританові вироби замість гумових
2. амортизатори жосткіші тюнінг чи якість аналоги від інших авто
3. пружини нижчі та жосткіші (тюн чи від інших авто)
Хто вже стикався - поділіться інфою

![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 2:32 am |
MOOSE писал(а):а ціль яка?
slimer писал(а):MOOSE писал(а):а ціль яка?
ціль - щоб не укачувало на такому дивані. звик до "ломів" і підвісці. люблю контроль та керованість
Djonnik23 писал(а):slimer писал(а):MOOSE писал(а):а ціль яка?
ціль - щоб не укачувало на такому дивані. звик до "ломів" і підвісці. люблю контроль та керованість
Так просто зроби ходову, і все буде гаразд.
solohino писал(а):В мене якісь аморти стоять від ВАЗу,здається Нива,доволі жорстка,не жижа точно,але коли піднімаєш,то пружини випадають з своїх місць,тому треба трохи щось придумувати...Масляні аморти мягкіші за газові,це перше,по друге-можна достати нівомати,але вони дуже недешеві,є ще аморти з регульованою жорсткістю,також трапляються в продажу,щодо пружин,то в тебе і так універсал,якщо не від седану стоять,то навіть не знаю,що запропонувати без колхозу...А може просто треба звикнути,бо Вольво,досить комфортний автомобіль,в тебе до нього не Опель випаково був?
Поліуретан без проблем,у нас в клубі- viewtopic.php?f=52&t=46316&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%96%D1%83%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%96
Алежон писал(а):вольво рулится херовато
awn писал(а):Если я правильно понял "следы" в каталогах, у Volvo был родной вариант с заниженной подвеской.
MOOSE писал(а):Алежон писал(а):вольво рулится херовато
ты с чем сравниваешь?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |