![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 5:33 pm |
solohino писал(а):Молодий чоловіче,а Ви приватні повідомлення читаєте,чи ще не знаєте як?Здається,я там все досить детально розжував...тому якось дивно,але що тепер вдієш,ви вже вправились...Боюсь,що досить скоро ми прочитаємо меседж,типу "розбив її в хлам,вона мені вже нецікава,продав на металолом"...Чи щось типу такого...
Алежон писал(а):на каком двигле хочешь строить?
Алежон писал(а):просто 3.0 тд будет? а че бенз не рассматривал?тут недавно с ауди дизель свапят в 7-ку.вольцваген походу уже всех допек
Алежон писал(а):просто 3.0 тд будет? а че бенз не рассматривал?тут недавно с ауди дизель свапят в 7-ку.вольцваген походу уже всех допек
Feska писал(а):Алежон писал(а):просто 3.0 тд будет? а че бенз не рассматривал?тут недавно с ауди дизель свапят в 7-ку.вольцваген походу уже всех допек
А этот движок феноменальный, он поддается тюнингу, http://www.blacksmokeracing.com/about/ , а вот он https://www.blacksmokeracing.com/workin ... uild-2011/
Дрифт команда на дизелях, сняли с него 600 сил, интересно на маховике или на колесах и бюджет?https://www.blacksmokeracing.com/about/the-diesel-drifter-2012-setup/
Но самое крутое, момент 1000 !!!! Там от головы кровь отходит наверное)))
slimer писал(а):ВАГ - не признаю взагалі. какашками можете не кидатись. в мене імунітет. покаж посилання на бортовик, хто чого свапив?
MOOSE писал(а):slimer писал(а):ВАГ - не признаю взагалі. какашками можете не кидатись. в мене імунітет. покаж посилання на бортовик, хто чого свапив?
типа ВАГ говно, а Нисан крутая тачка?)
slimer писал(а):MOOSE писал(а):slimer писал(а):ВАГ - не признаю взагалі. какашками можете не кидатись. в мене імунітет. покаж посилання на бортовик, хто чого свапив?
типа ВАГ говно, а Нисан крутая тачка?)
Типу ВАГ гавно. і крапка))
MOOSE писал(а):slimer писал(а):
на чому грунтуется такий висновок?
slimer писал(а):MOOSE писал(а):slimer писал(а):
На моєму власному життєвому досвіді
MOOSE писал(а):slimer писал(а):MOOSE писал(а):slimer писал(а):
а по яким критеріям ви оцінювали?
Алежон писал(а):турбина в ланжерон упирается?на подушках поднять с этим коробасом в шахту получится?короче расписывай что намерял как выносить будешь.))
slimer писал(а):MOOSE писал(а):slimer писал(а):MOOSE писал(а):slimer писал(а):
а по яким критеріям ви оцінювали?
Пан, ну дуже по різним.
Прошу закрити тему вага. 1. мені не приємно, 2. це вольво форум.
я запрошу всіх на тусу "в гаражі" і там ми зможемо обговорити деталі власних вподобань)
і, так, існують люди які не люблять ваг, і не варто їх примушувати їх любити його.
leo_run писал(а): гыыы вольво форум и этот ваг стоит на 240 740 940 850 s70 ( перечислять все вагонетки и ауди и сеат я просто устану ) этак не ошибится с бородатых годов мож как раз с таких скок и тебе лети возит падла этот дизель дерьмовенко канешно но из года в год возит возит ну сюрпризики выкидывает ну как у всех - так шо не нада
))
не 606 канешно хорош но он тоже с сурпрайзами и у него есть минус он пизде...ки тяжелый причем неоправданно
про то как дуют D24 тик полно на гаражет - тоже черным рисуют круги на асвальте а потом еще и домой едут![]()
вобщем ждем продолжения банкета
пы сы я тут наверное самый заядлый "тракторист"
leo_run писал(а):пы сы я тут наверное самый заядлый "тракторист"
bober писал(а):leo_run писал(а):пы сы я тут наверное самый заядлый "тракторист"
нифига - я тоже предпочитаю дизель. ни тебе убежавшей искры, ни залитых свечей или карбюратора
slimer писал(а):bober писал(а):leo_run писал(а):пы сы я тут наверное самый заядлый "тракторист"
нифига - я тоже предпочитаю дизель. ни тебе убежавшей искры, ни залитых свечей или карбюратора
+1 я теж дизель полюбив з тих пару тижднів катання. мала витрата і пальне дешевше, при адекватній динаміці руху.
побачим як далі буде)
slimer писал(а):Алежон писал(а):турбина в ланжерон упирается?на подушках поднять с этим коробасом в шахту получится?короче расписывай что намерял как выносить будешь.))
Колись ставили om605 з турбою від МАЗа в Toyota Cresta , так там точно впиралась і робили такий перехідник.
Falcon писал(а):Турба от КАМАЗ Евро-2, Schwitzer s2b. И там стоковая турба уперлась в рулевой редуктор праворукой машины, лонжерон не при чем
slimer писал(а):Операція "Піддон"
Раніше писав, що двигун попадає піддоном в балку.
Балку підрізати не можна, адже в балці знаходиться рейка. Тому треба різати піддон. це зменшить об'єм масла, та, напевне, потягне переробку маслозабірника. але то буде потім...
А поки ....
Перевідміряв, намалював та пильнув. боляче, але виходу немає.
заодно площадку пильнув та молоток зі шлангом "запилив"...
Віддав на переварку...
slimer писал(а):План на цю Вольво - правильний дуповозик. Сліпер, але комфортний. корч в мене є вже
мотор, ходова, салон, музика....кататись на ній, ночувати в ній, таскати лафет нею на перегони.
задля економії часу на стиковку та з огляду на можливості, було обрано АКПП 722.3
Це старий автомат від Мерседеса на 4 передачі. але він розрахований на великий крутний момент і ставився на w140 з 3.5 ТД та 5,0/6,0л двигунами. по болтам підійшов.
Поки хочу покатати на автоматі. ніколи не мав ще власного транспорту на автоматі. А коли надую двигун і автоматик вмре, тоді вже буду думати чи потужний модний дорогий автомат, чи супер механіка, яка переварить весь крутний момент.
Feska писал(а):slimer писал(а):Операція "Піддон"
Раніше писав, що двигун попадає піддоном в балку.
Балку підрізати не можна, адже в балці знаходиться рейка. Тому треба різати піддон. це зменшить об'єм масла, та, напевне, потягне переробку маслозабірника. але то буде потім...
А поки ....
Перевідміряв, намалював та пильнув. боляче, але виходу немає.
заодно площадку пильнув та молоток зі шлангом "запилив"...
Віддав на переварку...
Уменьшаете ресурс двигателя, на гоночных движках обьем поддона наоборот увеличивают.Сейчас подтянуться гуру, возможно установить увеличенный маслянный радиатор.
Вернуться в 7xx | 9xx | s90 Series
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |