Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Чт сен 11, 2025 10:39 pm

МАСЛО для volvo

ДВС, системы подачи топлива, зажигания, смазки, охлаждения и т.пр.

Модераторы: Viking, DrEvil

Re: МАСЛО для volvo

Сообщение Валерий В. » Пт июн 02, 2017 12:42 pm

atol писал(а):До Вашого двигуна Т6, можливо щось інше і треба. В мене були лише атмосферні двигуни і значний досвід -3 машини та 25 років єксплуатації Volvo.Відносно 0w30, то це для нових двигунів. З пробігом більш як 180 т. 5w40 максимально. Я заливав декілька разів Q8 та ZIK , не сподобалось нагар та його колір. Зараз вийшов новий варіант Shell Ultra - l https://avtozvuk.ua/info/25791 Останній раз купував у Метро преміальний копмплект мастила Shell 4+1 літра, то там , на мій погляд одна поліграфія ,більш мастила стоїть. Зараз буду проводити эксперемент з охолоджуючою рідиною Хадо G11, подивимось ,може і мастило Хадо залью.

Я Шел лив у Таврію, Жигу, Москвіч та два Опеля... от на другому Опелі замітив таку штуку з більш інтенсивним вигоранням порівняно з іншими маслами... ЖМ 0В30 приводив для прикладу - що навіть у такого масла був меньший угар ніж у Шел.
В Т6 я мабудь точно не ризикну лити Шел (поки не буду розуміти, що це того буде варте)...
А зараз ллю те, що мені рекомендує моя СТО і там же купляю, бо так щось останні років 10 звик робити...
Нет невозможного, есть трудно реализуемое...
Валерий В.
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo S80 T6
Клубная карта №: 0

Сообщение Валерий В. » Пт июн 02, 2017 12:48 pm

atol писал(а):Нашел считалочку Shell по подбору масла http://www.shell.ua ...

Підібрав для своєї Т6 - http://www.shell.ua/автомобілістам/моторні-оливи-і-мастильні-матеріали-шелл/lubematch.html#iframe=L2FlL2VuX0dCL2VxdWlwbWVudC9jYXJzL3ZvbHZvL3M4MF8yXzhpXzI0dl90dXJib190X3Nlcmllc19zODBfRUZ0OFBlMGhu - (сорі, УРЛ з укр. буквами вставити не вихидить)- поки невеликий шок...

Шел рекомендує лити:
1. Premium Helix HX5 10W-40 (a, b)
2. Standard Helix HX7 10W-40

Я от думаю, а реально хтось відповідає там у них за такі рекомендації?
Хотілось би почути думку спільноти про таку рекомендацію від Шел по маслу для Т6 ?
Дякую
Нет невозможного, есть трудно реализуемое...
Валерий В.
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo S80 T6

Сообщение atol » Пт июн 02, 2017 1:20 pm

Мабуть шось наплуталось, на мій двигун B5244S видаэ ultra 5w40.Напишіть їм, хай відповідають.Може диверсанти проникли і хотять загубити двигуни.
Изображение
atol
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo S80

Сообщение JokerVK » Чт сен 28, 2017 8:11 pm

Валерий В. писал(а):
asvodessa писал(а):У меня Q8 не выдерживает нагрузки.Стоит поездить очень активно,быстро угорает и чернеет.Валволайн,Тебойл и Петро-Канада не угорают. Мотюл обычный тоже кстати туфта,нагрузки только 300V серия держит.

Где-то встречал мнение (и не один раз), что если масло не чернеет - то это плохо, т.к. оно не вымывает из двигателя остатки и отложения, кот. появляются как результат работы двигателя (в основном отложения от угара масла и "всяких" неправильных примесей к бензину)...
Поэтому - признак почернения масла не есть плохим - это значит моющую часть свою оно выполняет...
У меня есть угар Q8 (наверное литр на 7-8 тыс) - и действительно есть тогда, когда хочешь ездить более активно... если катаешься умеренно, то уровень держится...

Вот и у меня Q8 потемнело через 5 тысяч, может подделку купил? Теперь не знаю, что и покупать....
JokerVK
Ученик
Ученик

Автомобиль: Volvo

Сообщение manhunt » Пт сен 29, 2017 4:21 pm

atol писал(а):5w40.Напишіть їм, хай відповідають.Може диверсанти проникли і хотять загубити двигуни.

а в чому проблема 5w40 ? це ж не мінералка 15w30..
якшо новий мотор 0w30 - 0w40, то із пробігом 250к+ 5w40 самий раз буде, :?
..головне шоб не бадяга була із підвалу, і синтетика обов'язково.

JokerVK писал(а): потемнело через 5 тысяч, может подделку купил? Теперь не знаю, что и покупать....

якшо масло не темніє за 5к, значить воно ніфіга не працює і не миє мотор у т.ч., і вся та "темнота" відкладається кругом де тільки можна
manhunt
VIP
VIP

Автомобиль: S80 2.0T,Fiat Bravo2

Сообщение akella1976 » Пт сен 29, 2017 10:22 pm

Лью ХАДО. С 2005 года. Везде. Купил в 2013м 760-ю Начал в нее лить. Приёмистость плюс, расход минус. Сейчас решил проверить двигло, мастера охренели, как он может работать... Все в трещинах, и голова и блок. Но работал же блин... И жрать маслоиперестал через 500 км после заливки ХАДО. Это не реклама. Я просто делюсь впечатлениями. Один минус, как мне сказали, что проточить потом, что либо, нереально.
akella1976
Ученик
Ученик

Автомобиль: Volvo760GL

Сообщение manhunt » Пн окт 02, 2017 1:08 pm

akella1976 писал(а): как мне сказали, что проточить потом, что либо, нереально.

хай нормальними різцями точать, все точиться після хадо на ура
manhunt
VIP
VIP

Автомобиль: S80 2.0T,Fiat Bravo2

Пред.

Вернуться в Двигатель