Дуже Вам дякую! Сподіваюся рецепт знадобиться тим, хто буде обробляти машину самостійно. Але мені це не під силу, тому буду шукати послугу.
До речі, я тут дещо начитався про антикорозійну обробку... Вже вирішив, кому довірити цю справу, і обрав матеріал. Коли зроблю - поділюся відгуком про сервіс. А поки що маю дещо провокативні питаннячка

.
1. Чи має нігрол у своєму складі інгібітор, який сповільнює реакцію окислювання і не дає змогу корозії швидко розвиватись під шаром нігролу?
2. Чому ви вирішили, що сало, смола відпрацьоване мастило та інша кака може проникати у мікротріщини, зварні шви, під шари іржі?
3. Яка гарантія того, що під шаром цієї суміші не залишаться молекули вологи, і як у бані під сумішшю не будуть далі реагувати з металом?
Ось такі питання для роздумів. А поки беру тайм-аут, поки не зроблять мені антикор, а потім, якщо сподобається, то розповім де це робиться у Харкові. (Мені не змогли допомогти, куди краще звертатися, то хоч я зроблю сам розвідку). Справа зробити антикор - нехитра, але тут багато чого залежить від охайності виконувача, і якщо він буде робити "як собі" - то результат буде гарний.