atol писал(а):Може за такі гроші подивитись на щось модерніше.Є інші гарні моделі цого бренду.
Ви праві пане Анатолію. Але так хочеться найкращу сімку в Україні.
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 1:19 am |
Модераторы: Blood_Omen, Aleksander, Merlin
atol писал(а):Може за такі гроші подивитись на щось модерніше.Є інші гарні моделі цого бренду.
Shipr писал(а):atol писал(а):Може за такі гроші подивитись на щось модерніше.Є інші гарні моделі цого бренду.
Ви праві пане Анатолію. Але так хочеться найкращу сімку в Україні.
Хорошо, на что в салоне вы можете смотреть за 13500? Да я езжу на kia, но какое отношения это имеет к данной теме и к вашим словамShipr писал(а):Пане Валерію я на вас не ображаюсь. Ви маєте свою точку зору яку ви виклали. Я маю свою точку зору. Переконувати вас в тому що я можу заплатити за 7хх 10000$ не маю бажання. На даний час маю можливість купити ту 960. Але чи зможу я її утримувати. Викласти всі гроші і потім дивитись на неї з вікна бо не має за що купити бензину (а апетит у того двигуна не маленький). Ну і за 13500$ думаю можна дивитись щось в салоні. Так, то буде не VOLVO, але ви ж їздите на KIA.
Але так хочеться найкращу сімку в Україні
Volvo 960 это финальная точка в истории 7хх серии, если по теме. А як що брать что то модерніше, тот тут много варіантов например zaz forza в бюджете 10тис.дол из салонаatol писал(а):Може за такі гроші подивитись на щось модерніше.Є інші гарні моделі цого бренду.
Shipr писал(а):Можливо я не правильно сформулював заголовок. Не куплю а готовий вкласти в проект ідеальної 7хх. Щоб була схожа на ту яку Suplex продавав.
Shipr писал(а):Думаю що можна щось знайти, і то буде нова машина в потрібно буде заливати тільки пальне. І говоримо за 13500$.
Shipr писал(а):Можливо я не правильно сформулював заголовок. Не куплю а готовий вкласти в проект ідеальної 7хх. Щоб була схожа на ту яку Suplex продавав.
Feska писал(а):Купите автивку у Димы (MOOSE).Это лучшая 7 в Украине, говорю честно и с завистью...
Shipr писал(а):На даний час спілкування можливе лише по інтернету. Номер Дімона який є не прив'язаний да вайберу.
Shipr писал(а):Ось таку як ця 940 https://vk.com/album-25982353_162611088. Вона колись була в продажі на форумі.
Feska писал(а):Shipr писал(а):На даний час спілкування можливе лише по інтернету. Номер Дімона який є не прив'язаний да вайберу.
Отписался Вам в личку.
Не Колян все нормально еврейских корней у тебя нетNIKKO писал(а):Сейчас, правда, Олежон скажет, что я барыга с еврейскими корнями )))
NIKKO писал(а):Норм тачка!
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |