Dream » Пн окт 15, 2018 2:34 am
сам авто із оголошення думав купити, тому як тільки оголошення появилось зізвонився і поїхав дивитись. Але чувак мутний, багато не договорює і бреше. Авто не в ідеалі як він описував по телефону. Салон взагалі наче пробіг не 270 а всі 570, брудний і в плямах, курили.... Але чувак поїхав на мойку і хімчистку, робити передпродажну підготовку, тому ці косяки будуть усунуті))
по кузову (прибора не маю) тому конкретно не скажу чи була в ДТП але бампер передній покоцаний,двох заглушок немає ( мабуть авто тягнули на крюку), пластикові пороги не на місці - повідходили (це й на фото видно), і не сподобався зазор правої сторони дверок (може придираюсь), на капоті вмятина. По мотору - зверху в маслі (з патрубка при вході в колектор - соплі).
Лобове - трістнуте - а воно мабуть дико дороге.
По Техпаспорту авто 2011 року, цей власник - з 2013, частина вікон взагалі 2010 року.
мені й дружині авто не сподобалось, хоч і ціна приваблива він готовий за 9000 здихатись, але я навіть не торгувався і на трасу не виганяв її - через не правдивість слів чувака, висновок - авто останім часом не доглядалось(
якщо брати то тільки через СТО з детальною перевіркою авто.
Я далі в пошуках!