Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Чт сен 11, 2025 11:33 pm

Проблеми з Aisin 55-50sn

КПП, сцепление, карданный вал, мост, привода, ШРУСы и т.п.

Модераторы: Viking, DrEvil

Проблеми з Aisin 55-50sn

Сообщение SergeReez » Чт мар 19, 2020 10:31 pm

Авто ц70 2.4т бенз. 2001р. 55-50акпп.
Почалось все з того що купив радіотор, виявилось що не такі виходи на масло акпп... довелось трошки похімічити і все підійшло, але чз пів року вирвало верхній шланг і масло витікало на протязі 2-3км при швидкості 30-50км/г
Поки я зупинився, потім при старті авто відмовилось їхати, просто не реагувало на режим D.
Після того як все поставив на місце і долив масла виникла інша проблема, на 2й передачі якщо розганяти від 1600об то при 2500об пробуксовує, точніше таке враження ніби включає нейтраль. Після чого треба скидати швидкість до 1передачі, просто скинули/добавити газу не допомагає. Якщо крутити 1шу так щоб вийти на 2гу з 2500об то витримує 2гу приблизно до 3500 і в букс. Перша крутиться до червоної зони, потім відпускаю газ і переходить відразу на 3тю (це норм) і дальше 3/4/5 працюють ідеально.
Ну тут здається все зрозуміло, акпп хана? Ок
Знімаємо акпп точно з таким номером (не тільки aw55-50sn, а саме з повним модельним номером) з робочої машини, ставимо на мою і.... точно ті сами симптоми і точно ті самі обороти!! Ідентично!!! Як таке можливо?
Може я з маслом щось намішав... так як поняття не маю що було залито ні в старій ні в новій акпп. Але якщо і так, то чому тільки на 2й передачі проблема?! Не розумію...
SergeReez
Новичок
Новичок

Автомобиль: C70
Клубная карта №: 0

Re: Проблеми з Aisin 55-50sn

Сообщение Merlin » Пт мар 20, 2020 10:13 am

Адаптации сбросить. А вобще кто сказал что другая коробка живая.
Merlin
Модератор
Модератор

Сообщение SergeReez » Пт мар 20, 2020 12:17 pm

Merlin писал(а):Адаптации сбросить. А вобще кто сказал что другая коробка живая.

Не думаю що попались ідентичні поломки, та сама передача ті самі обороти... ну можливо але трохи дивно.
Адаптацію скинути і провести заново? Скидали універсальним (не знаю назви, але ціна там в районі 4т$) нічого не змінилось, заново адаптацію не проводили т.к не знав як на той момент.
SergeReez
Новичок
Новичок

Автомобиль: C70
Клубная карта №: 0

Сообщение Merlin » Пт мар 20, 2020 1:13 pm

Да хоть 50 миллиардов комсогалактических презервативов цена.

Любую серьёзную машину нужно обслуживать родным по ИМХО.
Merlin
Модератор
Модератор

Вернуться в Трансмиссия