![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 2:36 am |
valera26lviv писал(а):ДОБРИЙ ДЕНЬ СКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ХТО ЗНАЄ ЯКІ ПІДКРИЛКІ МОЖНА ПОСТАВИТИ НА ВОЛЬВО 340.В МЕНЕ ПОЛАМАЛИСЯ РУЧКІ ЗОВНІШНІ ДВЕРНІ.МОЖЕ Є ВЗАЇМО ЗАМІНЯЄМІ.ПІДКАЖІТЬ БУДЬЛАСКА ХТО СТИКАВСЯ З ТАКІМИ ПРБЛЕМАМИ.ХТО ЗНАЄ ДЕ Є ШРОТ ПО ВОЛЬВО В МІСТІ ЛЬВОВІ.ДЯКУЮ.
Stas340 писал(а):Шановний, CAPS LOCK обычно используют для якобы громкого разговора ну или крика.
Мы здесь все прекрасно Вас слышим и видим чего вы хотите услышать от других.
в верхнем правом углу есть кнопка "ПОИСК" нажимаем, вводим слова "подкрылки 340" и нажимаем искать, в ответ видим что вот здесь было обсуждение по подкрылкам а ручки это дифицит потому помочь наверное ничем не смогу
ЗЫ извините если наумничалЛеха меня опередил :oops:
valera26lviv писал(а):.ХТО ЗНАЄ ДЕ Є ШРОТ ПО ВОЛЬВО В МІСТІ ЛЬВОВІ.ДЯКУЮ.
zowiezo писал(а):valera26lviv писал(а):.ХТО ЗНАЄ ДЕ Є ШРОТ ПО ВОЛЬВО В МІСТІ ЛЬВОВІ.ДЯКУЮ.
Доброго дня, Шрота по Вольво як такого не має (стосовно 340), є одна Вольво 343 в р-ні с.Зубра на шроті, і то в плачевному стані(мало, що залишилось). На "Вольво сервісі" в р-ні ринку Торпедо теж практично на 340 нічого не має...
Cobra 11 писал(а):Я був там недавно, на Вольво Сервісі, там замітив карданний вал на 340 дизель 1.6 за 2000 грн (кардани у нас рідкість). стан задовільний, шліци не "слизані".
Може ше там лежить, не знаю...
zowiezo писал(а):Cobra 11 писал(а):Я був там недавно, на Вольво Сервісі, там замітив карданний вал на 340 дизель 1.6 за 2000 грн (кардани у нас рідкість). стан задовільний, шліци не "слизані".
Може ше там лежить, не знаю...
Ооооо!!! Вольво-сервіс... Там ще є і рульова рейка за 100 баксів, яка вбита повністью і ніхто не хоче за неї братись реставврувати (хотіли мені "втулити") але прнесло
, карданний вал на 340 дизель 1.6 за 2000 грн (кардани у нас рідкість)- це мене вбило "наповал". Ось Володя має аж 2 і набагато дешевше (Це не реклама!) - http://www.volvo.com.ua/forums/viewtopic.php?f=4&t=14346
Cobra 11 писал(а):Я дуже радий, що ти знаєш в кого і що є. Не придерайся до слів.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |