![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 4:05 pm |
Stas340 писал(а):хороший стук или шорох наружу всегда вылезет!![]()
Просто с таким подробным описанием да и еще с теорией о мертвом подшипнике распредвала (и работающим двигом) мне сказать нечегосори
B200K писал(а):а не думав заводяну помпу?
B200K писал(а):були в мене такі проблеми.можна це робити,але краще буде новий валик виточувати.підшипники просто підбирав на ринку,сальник іде жигульовський.і потрібен прес.робота не тяжка і не проблематична.але краще взяти нову помпу,перевірив.свою помпу робив з разів 10.
B200K писал(а):з цієї крильчатки видавлюється пресом валик,але перед цим потрібно спочатку зняти фланець до якого кріпиться шків і під фланцем стоїть стопорне кільце.особливо добре потрібно почистити місце з*єднання крильчатки з валиком і чимось побризгати щоб то все розїло,а то коли я видавлював то у мене крильчатка тріснула,але удачно що міг ще зварити його.
carvet писал(а):B200K писал(а):з цієї крильчатки видавлюється пресом валик,але перед цим потрібно спочатку зняти фланець до якого кріпиться шків і під фланцем стоїть стопорне кільце.особливо добре потрібно почистити місце з*єднання крильчатки з валиком і чимось побризгати щоб то все розїло,а то коли я видавлював то у мене крильчатка тріснула,але удачно що міг ще зварити його.
Спасибо буду пробувать.
B200K писал(а):наприклад я собі коли шукав то сама мінімум ціна була 550грн,але в кінці заказав з англії через ебей,обійшлася в 180грн з усіма резинками і т.д
ALASTOR писал(а):B200K писал(а):наприклад я собі коли шукав то сама мінімум ціна була 550грн,але в кінці заказав з англії через ебей,обійшлася в 180грн з усіма резинками і т.д
Это называется кто ищет тот находит
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |