![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 2:39 am |
Oleг писал(а):молодець шо вернувся до Вольво, вона тебе не підведе! Пошвидше приводь в порядок і насолоджуйся!
П.С. молдинги може не малюй, тут я знаю Дімка шукав в нікелі може махнетесь![]()
ну і
leo_run писал(а):мне эти молдинги не подходят..у меняс 960 с блестяшкой..а это 760 блестяшка:-)))
leo_run писал(а):фотки подкапота в студию
ARTYHA писал(а):так треба вже нові фото вигидувати, та описати як проходить процес.
vnukoff писал(а):Правильно, снимай весь этот колхоз, особенно улыбнули накладки на дверные ручкиПрямо ТАЗ 21099))) А так ниче машинка, только год не 88 а скорее 86-87. Поздравляемс.
markijan писал(а):Ітак по машинці,на днях була проведена заміна 4рьох колес на Зимові,поки машинка їздить без пічки і розібраним наполовину салоном вирішив обтянути потолок а то від старості вже не той вигляд має((((Їду за тканиною та клейом,процес буду описувати коли все прикуплю,нажаль радіатор ще не приїхав з Поляндії,тому мушу грітись підігрівами Дупи![]()
Саме обідне сталось в суботу коли при закриванні дверей зламав один єдиний оригінальний ключ...прийшлось їхати робити дублікат саме головне шо все підійшло)))
vnukoff писал(а):markijan писал(а):Ітак по машинці,на днях була проведена заміна 4рьох колес на Зимові,поки машинка їздить без пічки і розібраним наполовину салоном вирішив обтянути потолок а то від старості вже не той вигляд має((((Їду за тканиною та клейом,процес буду описувати коли все прикуплю,нажаль радіатор ще не приїхав з Поляндії,тому мушу грітись підігрівами Дупи![]()
Саме обідне сталось в суботу коли при закриванні дверей зламав один єдиний оригінальний ключ...прийшлось їхати робити дублікат саме головне шо все підійшло)))
Интересно посмотреть на новый потолоки на весь процесс. Ждем фоток
Oleг писал(а):ручку кпп і накладки дверних ручок аля 2109 втопку! А так машинка ожила, зовсім інший вигляд в порівнянні з початком її історії в твоїх руках. З виїздом, хай радує
markijan писал(а):Продана
Вернуться в 7xx | 9xx | s90 Series
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |