![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Чт сен 11, 2025 9:47 pm |
Oleг писал(а):красива машинка, рідко можна побачити такий рік в такому стані!![]()
п.с. ще один беглец з таврофорума?
SERBse писал(а):Капец чистенькая и веселая, тут только присматривать надо и наслаждатся
qtanatosp писал(а):До цього була Славута, так що різницю я відчув одразу і став вольво-фанатом:)
Отже, що я купив:
Volvo 460 GL: двигун 1.8 інжектор; пробіг 212тис.; голландське ГБО Vialli
Машинка 1992 року, пригнана в Україну в 1996р з пробігом 120тис. Власник запевнив що на бензині ніколи не їздив (на борту ще заводський бензофільтр) і це схоже на правду. Машинка зими також не бачила, дідусь її заганяв в гараж як тільки випаде сніг. Стан кузова відмінний!!! Я не знайшов жодної ржавчини чи навіть вздуття. Тому коли купляв то роздумував недовго:)
Тепер тут буду відписуватись про експлуатацію авто, а ви питайте якщо щось цікаво!
leo_run писал(а):qtanatosp писал(а):До цього була Славута, так що різницю я відчув одразу і став вольво-фанатом:)
Отже, що я купив:
Volvo 460 GL: двигун 1.8 інжектор; пробіг 212тис.; голландське ГБО Vialli
Машинка 1992 року, пригнана в Україну в 1996р з пробігом 120тис. Власник запевнив що на бензині ніколи не їздив (на борту ще заводський бензофільтр) і це схоже на правду. Машинка зими також не бачила, дідусь її заганяв в гараж як тільки випаде сніг. Стан кузова відмінний!!! Я не знайшов жодної ржавчини чи навіть вздуття. Тому коли купляв то роздумував недовго:)
Тепер тут буду відписуватись про експлуатацію авто, а ви питайте якщо щось цікаво!
и если не секрет за скока77
qtanatosp писал(а):Не знаю чи переплатив, але віддав 5200...просто закохався в машину з першого погляду:)
Aleksander писал(а):Наконец то я ч-ка дождался, Машинка выглядит неплохо, даже очень, кожухи даже стоят!!У меня на прежней работе, коллега после проезда на моей купил себе точь точь такую, он случайно в компании CDMA Ukraine не работал?
qtanatosp писал(а):Сьогодні помітив, що у мене не горить ззаду лампочка, розкрутив....а там мало того шо немає лампочки, так ще й відломаний контактщо скажете, можна своїми руками якось припаяти цей контакт?
qtanatosp писал(а):Спс, буду пробувать )
qtanatosp писал(а):222407 км. Замінив свічки. Скільки вони проходили можна тільки здогадуваться:) Машинка ожила
Поставив NGK
qtanatosp писал(а):Сьогодні був тест-драйв зимової гуми в екстремальних умовах![]()
Оцінка гумі - 10! Оцінка автомобілю - 12!!! Танк
на фото: Вольво у своїй стихії.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |