Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Вс сен 14, 2025 1:05 pm

Приймайте шанувальника Volvo

Обо всем что вокруг нас, а также разговоры на темы, не созданные специально.

Модератор: Blood_Omen

Приймайте шанувальника Volvo

Сообщение Денис » Пн янв 24, 2011 11:46 pm

Добрий вечір шановні форумчани і шанувальники автомобілів марки Volvo. Достатньо довгий час читаю форум, але зареєструвався тільки сьогодні. Хотів би задати декілька питань, передусім питання адресуються теперішнім або колишнім власникам Volvo сьомої серії. В мене виникло велике бажання придбати собі такий автомобіль. Поясню чому Volvo і чому саме сьомої серії. Приблизну 8 років тому мій дідусь був власником Volvo 343, на якій я освоював керування автомобілем (зараз в дідуся Volvo 340 дизель). З тих пір я шанувальник цієї марки автомобілів. Для мене автомобілі Volvo – це як еталон якості, безпеки, комфорту та надійності. В цих автомобілях є душа, якої нажаль не зустріти в сучасних автомобілях. Крім того, мені подобається ідея реставрації (хоч я й ніколи цим не займався) і подобаються великі комфортні, престижні (хоча й в минулому) автомобілі. Так от, хотів би придбати в майбутньому такий автомобіль з ціллю реставрації та приведення автомобіля в стан, максимально наближений до оригіналу. Планується, що машина буде використовуватися, як автомобіль вихідного дня (для повсякденних поїздок використовується ВАЗ 2110). Про те, щоб придбати автомобіль зараз мова не йде, оскільки на данний момент немає суми, достатньої для придбання бажаного автомобіля. Поки що збираю інформацію, а заодно і потихеньку суму. Питання, які мене цікавлять:
1. Чи вистачає запасних частин на цю модель, чи доведеться довго шукати?
2. Наведіть будь ласка приклад по цінам на найбільш розповсюджені деталі.
3. Розкажіть на що потрібно звернути особливу увагу при виборі данної моделі?
4. Якого року найкраще шукати автомобіль? (можливо є якісь нюанси, скажімо до такого-то року проблеми з деякими вузлами та агрегатами, після – немає).
5. Який двигун порадите? Я схиляюся до дизельного 2,4. Тому що економічний, а враховуючи те, як ціни ростуть, на бензиновому двигуні від Вольво я не виїду навіть у вихідний день :?
6. Хотілося б з кольором салону, як в Артема (ARTYHA). Автомобілі з таким салоном випускалися тільки в версії 760, чи 740 теж?
7. Як Ви вважаєте, чи занадто затратною буде така затія?
Завчасно вдячний за Ваші коментарі! Маю надію, що в майбутньому ще поспілкуємося! :D
Денис
Опытный
Опытный

Клубная карта №: 0

Re: Приймайте шанувальника Volvo

Сообщение leo_run » Вт янв 25, 2011 7:45 pm

попробую начать отвечать
если что не так поправляйте

пално! тока деньги давай , если только не сайлентблоки к задней подвеске мультилинк

ЕКЗИСТ лучший справочник, и МАГАЗИН СКАНТЕХ

на место изготовления, лучше Бельгию не брать, пороги задние арки, комлектацию.. и на то что могли наколхозить, как по мне лучше взять убитенькую но не после ачумелых ручек

4. Якого року найкраще шукати автомобіль? (можливо є якісь нюанси, скажімо до такого-то року проблеми з деякими вузлами та агрегатами, після – немає).

нету уже проблем! проблема будет одна бывший владелец

5. Який двигун порадите? Я схиляюся до дизельного 2,4. Тому що економічний, а враховуючи те, як ціни ростуть, на бензиновому двигуні від Вольво я не виїду навіть у вихідний день

2,4,TIC но такое каждый день не встретишь...

6. Хотілося б з кольором салону, як в Артема (ARTYHA). Автомобілі з таким салоном випускалися тільки в версії 760, чи 740 теж?

760 но не морочь голову с цветом...

нет не будет... если нарисовать 740 дизель за 1300 у е.. и пригнать донора с каким хочешь салоном.. и всеми выкрутасами... то выедешь приметно в 5000 зато будет то что тебе надо..
leo_run
VIP
VIP

Автомобиль: 242GT
Клубная карта №: 10

Сообщение ARTYHA » Вт янв 25, 2011 11:38 pm

поправлю лишь одно, за 1300 купить 760 даже под донора не получится. я имею ввиду чтоб была с отличным кузовом и хоть как-то передвигалась, для всего остального будет донор. нужно хотя бы 2500 и очень упорные поиски.
09776ноль9029 093534один400 Артёмка. Занимаюсь системами безопасности, а так же ремонтом автоэлектрики, электроники: Блоки АБС, Приборные панели, климат-контроли, приборы управления и прочая электронная дребидень. шумоизоляция, автозвук. установка ГБО.
ARTYHA
VIP
VIP

Автомобиль: 850Т5
Клубная карта №: 16

Сообщение max2max » Ср янв 26, 2011 3:51 pm

Денис писал(а):Добрий вечір шановні форумчани і шанувальники автомобілів марки Volvo. Достатньо довгий час читаю форум, але зареєструвався тільки сьогодні. Хотів би задати декілька питань, передусім питання адресуються теперішнім або колишнім власникам Volvo сьомої серії. В мене виникло велике бажання придбати собі такий автомобіль. Поясню чому Volvo і чому саме сьомої серії. Приблизну 8 років тому мій дідусь був власником Volvo 343, на якій я освоював керування автомобілем (зараз в дідуся Volvo 340 дизель). З тих пір я шанувальник цієї марки автомобілів. Для мене автомобілі Volvo – це як еталон якості, безпеки, комфорту та надійності. В цих автомобілях є душа, якої нажаль не зустріти в сучасних автомобілях. Крім того, мені подобається ідея реставрації (хоч я й ніколи цим не займався) і подобаються великі комфортні, престижні (хоча й в минулому) автомобілі. Так от, хотів би придбати в майбутньому такий автомобіль з ціллю реставрації та приведення автомобіля в стан, максимально наближений до оригіналу. Планується, що машина буде використовуватися, як автомобіль вихідного дня (для повсякденних поїздок використовується ВАЗ 2110). Про те, щоб придбати автомобіль зараз мова не йде, оскільки на данний момент немає суми, достатньої для придбання бажаного автомобіля. Поки що збираю інформацію, а заодно і потихеньку суму. Питання, які мене цікавлять:
5. Який двигун порадите? Я схиляюся до дизельного 2,4. Тому що економічний, а враховуючи те, як ціни ростуть, на бензиновому двигуні від Вольво я не виїду навіть у вихідний день
Завчасно вдячний за Ваші коментарі! Маю надію, що в майбутньому ще поспілкуємося!

"Хворію" фактично тим самим бажанням придбати вольво 7 серії з подальшим реставруванням. Нажаль на даний момент нічим допомогти не можу :(
14 Квітня день народження марки volvo
max2max
Опытный
Опытный

Сообщение slava_n » Ср янв 26, 2011 11:41 pm

купляй саму кончену і якщо не шкода грошей і є бажання зробити ляльку--то зможу допомогти! ;)
0977268118
volvo-сервис Хмельницкий
slava_n
VIP
VIP

Автомобиль: 142 TURBO, 740,850

Сообщение Victor99 » Чт янв 27, 2011 3:41 am

Денис писал(а):1. Чи вистачає запасних частин на цю модель, чи доведеться довго шукати?

хватає, запчастини беруться або з розборки (час від часу, десь раз у місяць такі з'являються), або під заказ нові
Денис писал(а):2. Наведіть будь ласка приклад по цінам на найбільш розповсюджені деталі.

якщо деталі не дужі нові, з розборки, то ціни коливаються 20%-70% від ціни нових деталей
наприклад,
скло бокової двері (розборка) - 200грн
панель приборна (розборка) - 250грн
ремінь грм (новий)- 100грн
насос водяний (новий) - 350грн

Денис писал(а):3. Розкажіть на що потрібно звернути особливу увагу при виборі данної моделі?

Як при покупці будь-якого авто, що вже був у користуванні, то, по-перше, кузов, по-друге, двигун.
При цьому слід зазначити, что авто таких років вже напевне мало якийсь ремонт по кузову, а двигун проходив кап.ремонт, або ось-ось.
Все ж пораджу особливу увагу звертати на кузов, все інше піддається ремонту.

Денис писал(а):4. Якого року найкраще шукати автомобіль? (можливо є якісь нюанси, скажімо до такого-то року проблеми з деякими вузлами та агрегатами, після – немає).

Майже не має різниці. Ключову роль грає загальний стан авто. 30-тирічна може бути в прекрасному стані, а 15-річна може бути металобрухтом.
Денис писал(а):5. Який двигун порадите? Я схиляюся до дизельного 2,4. Тому що економічний, а враховуючи те, як ціни ростуть, на бензиновому двигуні від Вольво я не виїду навіть у вихідний день :?

Що до дизеля-бензину- економія не буде значною. БІльшу роль грають інші моменти, такі як чи мав ти раніше діло з дизелями, чи можеш діставати дизельне пальне подешевше, чи влаштовує тебе вищий рівень шуму дизельного двигуна та інше.

Денис писал(а):7. Як Ви вважаєте, чи занадто затратною буде така затія?

Десь читав у бортовому журналі, что насправжня любов не може бути розсудливою ;)
Я можу сказати тільки про себе- так, це саме та машина, яку можна любити і від якої я отримую справжне задоволення.

Денис писал(а):Завчасно вдячний за Ваші коментарі! Маю надію, що в майбутньому ще поспілкуємося! :D

Пиши, буду радий, якщо ти приєднаєшся до нашого клубу.

Віктор, Volvo 740 дизель 2.4
Victor99
VIP
VIP

Автомобиль: ВАЗ 2107

Сообщение Денис » Пт фев 04, 2011 5:26 pm

Добрий день, форумчани! Виникло ще одне питання. Відомо, що деякі Volvo сьомої серії в кузові універсал, призначені для американського ринку були семимісними. Хочеться дізнатися, чи можливо п'ятимісну версію, призначену для Європи, переобладнати в семимісну. Наскільки це трудомістка робота. Можливо хтось цим займався і розкаже. Буду вдячний, якщо хтось просто покаже фото, як виглядає семимісна Volvo зсередини. Дякую!
Денис
Опытный
Опытный

Сообщение slava_n » Вс фев 06, 2011 12:52 am

роботи по переобладнанню аж на 30 хв.(в мене таке сидіння є),там усе кріплення готове,просто ставиш і прикручуєш!
самий прикол в тому,що сидиш ти спиною до салону(а дивишся,ак з тебе ЛАХАЮТЬ пасажири в авто,яке їде за тобою)! ;)
Вложения
4477130_6.jpg
(51.05 Кб) Скачиваний: 148
0977268118
volvo-сервис Хмельницкий
slava_n
VIP
VIP

Автомобиль: 142 TURBO, 740,850

Сообщение Денис » Вс фев 06, 2011 1:20 am

Дякую, Слава. Чесно кажучи бажання відпало щодо семимісної (бідні пасажири третього ряду). Слава, якщо ви не проти, я звернуся до вас через деякий час щодо придбання авто. Може у вас буде на приміті якесь авто. Як тільки буде потрібна сума, я дам про себе знати.
Денис
Опытный
Опытный

Вернуться в Основной