![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 8:10 pm |
С резинкой?B200K писал(а):вернет і я собі взяв.
Так я вот тому і хочу брати Wahler бо він тоже має резинку на тарелці - а Quinton Hazell і Gates - не мають. Дякую за порадуAnatoli писал(а):Какие только не брал.... лотереяСменил 3-4 штуки и все косячили, сейчас установлен "Vernet" c резинкой на тарелке клапана. При покупке хорошенько присматривайся на предмет щели в соединении тарелка клапана-седло. Перед установкой обязательно проверь.
Та я тоже хотів Vernet - бо багато читав в неті відгуків про те що вони хороші. Але на мій мотор екзіст їх не видає .B200K писал(а):вернет і я собі взяв.
Filosof писал(а):Та я тоже хотів Vernet - бо багато читав в неті відгуків про те що вони хороші. Але на мій мотор екзіст їх не видає .B200K писал(а):вернет і я собі взяв.
B200K писал(а):вернет у мене без резинок,є лише одна але вона закладається просто на сам термостат.
Та я вот тіки що і роздивився в каталозі на екзісті що в них там де характеристики то написано що Vernet - для карбюраторних і турбо четверок, а мого мотору B18EP - нема в переліку. А в характеристиках Wahler - вообще всі мотори 4 вольво перераховані)))) Так що довіряти каталогам на 100 відсотків не варто. Значить мені можна брати і Vernet! Як я так зразу в тих каталогах не розібрався))) Шось я туплю не по детскиAnatoli писал(а):Filosof писал(а):Та я тоже хотів Vernet - бо багато читав в неті відгуків про те що вони хороші. Але на мій мотор екзіст їх не видає .B200K писал(а):вернет і я собі взяв.
Екзист далеко не единственный магазин автозапчастей, к тому же этот термостат устанавливается еще много куда. Я свой брал в магазе по Рено.
Та вот якраз температура одинакова і розміри. А я сижу читаю списки до яких моторів підходить, тему на форумі створив, поставив перед собою важливу дилему, сижу думаю шо ж вибрати. Аж соромно за свій низький рівень знаньAnatoli писал(а):Не нужно себя корить, присмотрись по температуре.
Абсолютно згідний. А мені саме більше сподобалось шо на мій мотор в каталозі написано 92 С. Клацаю мишкою на тому 92 С - а там відкривається список термостатів і всі на 89 С ))))))))))Anatoli писал(а):Что-бы не было стыдно за уровень знаний скажу так: сам точно не знаю термостат с какой темп. (89Сили92С) должен быть установлен на мой двиг, и сомневаюсь что сто процентов еще кто-то скажет т.к. данные мурзилок разнятся.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2
![]() |