![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Сб сен 13, 2025 1:35 pm |
Модератор: Blood_Omen
Vladizlav писал(а):Не по мотивам стишка "В нашем доме поселился".
У соседа кривой глаз. Стоит ему придти и спросить "ну как машинка, ездит ?" ВСЁ, ищи запчасти.
Сначала не верилось, думал -- совпадение.
У меня знакомый говорит надо или с бубном, или с кадилом побегать.
Советы типа "красный бантик", "пнуть колесо перед дорогой", "бибикнуть через левое плечо" не давать. Не помогает ...
Повністю підтримую. Не потрібно звертати увагу на таке. Якщо людина хороша і її внутрішній світ знаходиться в духовній гармонії - то така людина захищена від злого і з нею нічого поганого не станеться. Так що не переймайся! А на питання таких доброзичливців варто просто розсміятись і все. Ну а якщо справитись внутрішніми душевними силами не можеш, то можеш повішати в машині хрестик або іконку. Але не треба ніколи забувати що все це символи віри, а головне - те що в душі. І якщо там все ок - то і в житті все буде окAleksander писал(а):Не думать об этом а садится в машину и говорить себе" А она ещё нечего!!И завелась с полу оборота, двигатель работает как часики, и дураки с дороги куда то подевались!!!Всё только от мыслей и настроя!!!А ему, ..... - здоровья в ответ пожелай))
B200K писал(а):я у таких випадках відповідаю що машина ломиться завжди,і людину жаба не давить і все ок)
Я не заперечую силу "хреновых глаз"))). Але якщо є "хренові глаза" - відповідно є і "добрые глаза", так чому ж тоді не виробити звичку не звертати увагу і не боятись таких "хренових людей", просто ігнорувати їх ? Майже всі релігії світу ( а християнство і подавно) одностайні в цьому питанні - якщо людина намагається жити в гармонії з Вищою сутністю ( з Богом) - то їй не страшні всякі "хренові очі". Це аргумент для людей які сповідують якусь релігію. Ну а якщо людина відчуває духовну порожнечу, не має віри, то звичайно - вона боїться, і правильно робить. Адже якщо вона не вірить, Бог її не захистить. Так що тут вже людина сама вибирає в залежності від того що їй більше подобається). Я ні в якому випадку не нав'язую нікому релігійного сприйняття світу. Просто під час отримання своєї попередньої освіти неодноразово стикався з подібними явищами, а ще частіше з набагато набагато серйознішими проявами того про що ми ведемо мову, тому і дозволив собі такий коментар. А що робити в таких ситуаціях - завжди особистий вибір людини. Дякую за те що прочитали так багато тексту.Санык340 писал(а):то-то оно так,но наверно человек убедился на своем опыте,как и я на своем,о большой силе "хреновых ГЛАЗ"
Санык340 писал(а):везучий человек спрятаться может,а я только в гараж или машину на улицу так все ховайсь,обступают... хоть бери и ночью к машине иди и ночью ездь
Filosof писал(а):Я не заперечую силу "хреновых глаз"))). Але якщо є "хренові глаза" - відповідно є і "добрые глаза", так чому ж тоді не виробити звичку не звертати увагу і не боятись таких "хренових людей", просто ігнорувати їх ? Майже всі релігії світу ( а християнство і подавно) одностайні в цьому питанні - якщо людина намагається жити в гармонії з Вищою сутністю ( з Богом) - то їй не страшні всякі "хренові очі". Це аргумент для людей які сповідують якусь релігію. Ну а якщо людина відчуває духовну порожнечу, не має віри, то звичайно - вона боїться, і правильно робить. Адже якщо вона не вірить, Бог її не захистить. Так що тут вже людина сама вибирає в залежності від того що їй більше подобається). Я ні в якому випадку не нав'язую нікому релігійного сприйняття світу. Просто під час отримання своєї попередньої освіти неодноразово стикався з подібними явищами, а ще частіше з набагато набагато серйознішими проявами того про що ми ведемо мову, тому і дозволив собі такий коментар. А що робити в таких ситуаціях - завжди особистий вибір людини. Дякую за те що прочитали так багато тексту.Санык340 писал(а):то-то оно так,но наверно человек убедился на своем опыте,как и я на своем,о большой силе "хреновых ГЛАЗ"
Санык340 писал(а):А вообще то http://www.volvo.com.ua/forums/ тольго добрые глаза,и доброжелательные люди,после советов и направления в правельное русло,как амулет все оберегает,после чего те "креновые глаза"как не ходят а не полуаеться
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 5
![]() |