nikolajs писал(а):Blood_Omen писал(а):Мне кажется, что нужно быть дебилом, чтоб все это специально подстроить. Увы, но это случайность ((( С сотый раз спасибо ДНР, ЛНР, россии и алкашне поддерживающей первых трех.
А вот типичный расчет комплекса Бук-М1 и не говорите мне, что там "козаки" сидят и шмаляют направо и налево... ИМХО. С авиацией немного связан, есть определенные понятия. А пипл хавает... скучно ведь без очередной серии кина для "свидомых".
Це зовсім не так!"Основним елементом ЗРК є СВУ 9А310.
За своїм функціональним призначенням вона є станцією радіолокацій виявлення, супроводження цілі, підсвітлення цілі і ракет з наземним радіолокаційним запитувачем, телевізійним оптичним візиром цілі та пускову установку з чотирма ЗКР, поєднані в єдиний виріб з керуванням через цифрову обчислювальну систему.СВУ забезпечує вирішення наступних завдань:
- Прийом цілевказування і сигналів керування від ПБО 9С470;
- Виявлення, розпізнавання державної належності, захоплення та супровід цілі, розпізнавання класу повітряної, надводної або наземної цілей, подсвіт їх і ракет;
- Визначення координат супроводжуваних цілей, вироблення польотного завдання для ракети і вирішення інших передстартових завдань;
- Наведення пускового пристрою в напрямку запобігання точки зустрічі ракети з цілею;
- Пуск ракет;
- Передачу на КП інформації про супроводжуваної цілі і про процес бойової роботи;
- Тренування бойового розрахунку.
СВУ може виконувати ці завдання як у складі ЗРК при цілевказувані з КП,
так і автономно у секторі відповідальності. При цьому пуск ракет може бути зробленим як безпосередньо з СВУ, так і з пускового пристрою ПЗУ.
Під час роботи у складі ЗРК при управлінні від КП СВУ може використовуватися як пускова установка, в режимі стрільби з "чужим підсвітленням" і брати участь у вирішенні комплексом завдання координатної підтримки.
Тобто в СВУ є ВЛАСНА РЛС,тому один літак для цієї фіговіни-не проблема,комплекс у
повному складі може відслідковувати одночасно 75 цілей і знищити одночасно 15!КП може керувати ШІСТЬМА СВУ!ЗРК классфікує цілі на три види:літак,вертольот та крилата ракета.Але керують нею все ж таки люди...
Не знаю,як ти там зв'язаний з авіацією,але знання твої як виявляється дуже поверхові,як кажуть в Україні-"чув дзвін,та не знаю де він..."

В мене двоюрідний брат від строкової служби і до пенсії відслужив в ПВО,але мені не було потреби навіть йому дзвонити,щоб з'ясувати що і до чого...)