Хочу ще поділитись таким от цікавим досвідом.
Зчеплення на моїй ластівці вижимається гідравлікою, і от був у мене такий от прікол, як тілько я став щасливим власником поїхав на рідні села і там у мене "пірвавсі" сальнік в робочому циліндрику. Я вже хтів сісти в куточку і тихенько матюкати все на світі, але по сусідцтві жив мужичок який петрав в машинах. Одним словом викулупали ми той сцяльнік з циліндрика і виявилось шо то 22-ка від Москаля 412.
Отож теперка я теє питання дослідив і виявив що дуже гарно нам підходить і шток (на рідному різьба пішла гайту) і сцяльнік, і поршеньок (в мене стояв залізний, а от в москальовському циліндрику, що я купив, стоїть алюміньовий), і пильник все дуже гарно підходить до Вольво. Сам циліндрик думав поміняти але свій викулупати з вуха в якому він сидить не вдалось

, тому вирішив не мучитись бо наглої потреби не було.
І от зараз думаю чи то повезло з тим що наш циліндрик і москальовський однакові, чи то в мене попередній власник угробив нах рідний і примандячив від москаля.
Можливо ні для кого я тут Америку через кватирку не відкрив, але перечитавши купу всього щось ніде ніхто незгадував за ті циліндрики. Можливо стане комусь в пригоді така інфа

.