Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Пт сен 12, 2025 7:20 pm

МОТОТЕМА

Интересное, прикольное, веселое. Слабо модерируемый форум!

Модератор: Blood_Omen

Re: МОТОТЕМА

Сообщение Летро » Чт окт 09, 2014 11:43 am

Aleksander писал(а):Для Ютуба!!! кнопка есть !!!Жмёшь на неё а внутрь вставляешь ссылку с ютуба удаляешь всё до =. Оставляешь только код после него!

Дякую за пояснення, будем знати
ЛЬВІВ (093) 840 6сім 9сім Петро
Изображение
Летро
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 GLЕ 2.3
Клубная карта №: 0

Сообщение vovo » Чт окт 09, 2014 3:02 pm

1330857852.jpg
1330857852.jpg (41.6 Кб) Просмотров: 10740
І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Автомобиль: S60 ІІ

Сообщение ivan@m » Чт окт 09, 2014 7:40 pm

куплю яву старушку 2 -х цилиндровую недоорого.
ivan@m
VIP
VIP

Автомобиль: LancerX/ Colt
Клубная карта №: 64

Сообщение solohino » Чт окт 09, 2014 8:23 pm

Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760GLЕ
Клубная карта №: 17

Сообщение Летро » Чт окт 09, 2014 10:24 pm

solohino писал(а):Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...

При всій повазі, срочатку зроби сам хоть щось, а потім інших роботу критикуй. В тому апараті купа ручної роботиі приблизно 5500 вічнозелених. Щоб зробити босхос на базі Т5 треба приблизно 10-15 тис тих самих вічнозелених. Оскільки це вам не машина де є купа місця і хєрова гора варіантів трансмісій і підвісок. Мотоцикл то ціла наука. Тому ще раз кажу не треба критикувавте те в чому ніх...ра не шариш!!!!
П.С. Бугай спокійно по трасі 160 видає і каже що то ще не край!!!!
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Летро » Чт окт 09, 2014 10:26 pm

ivan@m писал(а):куплю яву старушку 2 -х цилиндровую недоорого.

Десь недавно проскакувало шось про раму і доки, тре спитати
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение михась » Чт окт 09, 2014 11:56 pm

Aleksander писал(а):Для Ютуба!!! кнопка есть !!!Жмёшь на неё а внутрь вставляешь ссылку с ютуба удаляешь всё до =. Оставляешь только код после него!

Саш, да бывают ребусы с несколькими равно(((((
Одна из наших с супругой совместных мёчт, побывать на острове Мен))))))) Тоже "болеет" двумя колёсами)))
Был мот, в 2000-м разбился крепко, да дочка родилась, такой себе звоночек прозвенел, что папа нужен живой)) Всё наладиться и пересядем на тихоходную Хонда Трансальп , а пока крутим педали ;)
ЗЫ:А вообще, два колеса-это диагноз))))

Изображение
михась
VIP
VIP

Автомобиль: VW Polo GTI
Клубная карта №: 19

Сообщение vovo » Пт окт 10, 2014 6:58 am

Мотоцикл - это продолжение члена! 99%!! век воли не видать!!!
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 9:22 am

Кілька старих фоток :o :o :o
Вложения
13052007(001).jpg
Мій перший
1111.JPG
А потім він став таким
03052008(007).jpg
"Чикарака" навіть на ходу
02220014.JPG
І таке з нами було))))))))
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 9:45 am

Летро писал(а):
solohino писал(а):Нет ни у кого желания сделать мот с движком Т5R?А то вы все восхищаетесь тюнингом с запорожским двиглом,такое дерьмо,честно говоря...

При всій повазі, срочатку зроби сам хоть щось, а потім інших роботу критикуй. В тому апараті купа ручної роботиі приблизно 5500 вічнозелених. Щоб зробити босхос на базі Т5 треба приблизно 10-15 тис тих самих вічнозелених. Оскільки це вам не машина де є купа місця і хєрова гора варіантів трансмісій і підвісок. Мотоцикл то ціла наука. Тому ще раз кажу не треба критикувавте те в чому ніх...ра не шариш!!!!
П.С. Бугай спокійно по трасі 160 видає і каже що то ще не край!!!!

Ніякої поваги в вашому месседжі не побачив,тому адекватна відповідь-я давно висрав те ,чим ви зараз захоплюєтесь,мтоцикли я збирав з 14 років,різні,по гвинтику,це що касасається "нихєра не шариш",потім є досвід роботи майстра на СТО,тому, що таке двигун від запора пам'ятаю не тільки в голові,але і руки до сих пір не забули,тому молодий чоловіче,якщо не знаєте людину,нічого їй гадити на голову,соплі свої треба підтерти і краще промовчати,ніж ляпнути те,що ви написали!Для справжніх фанатів техніки ціна то вже питання іншого плану і в цій темі вважаю взагалі не тактовною,ви ще начніть порівнювати вартість ХС 90 та 340,ціни на запчастини до них та обслуговування!!! :grin: Хай вам щастить с "Бугаєм"!
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение MOOSE » Пт окт 10, 2014 10:26 am

vovo писал(а):Мотоцикл - это продолжение члена! 99%!! век воли не видать!!!

а якщо баба на мотику? То це баба з яйцями? :o
"Единственный способ не быть жертвой — это быть палачом.."
MOOSE
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 IBS

Сообщение vovo » Пт окт 10, 2014 10:47 am

MOOSE писал(а):

девушка за рулем мота это сильно как минимум! Такую пинком под зад за пивом не пошлешь и разводом не напугаешь, а если фигурка гут то вид сзади вообще пиз.ацкий) :frends:
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Сообщение михась » Пт окт 10, 2014 11:24 am

MOOSE писал(а):

Х.З. ,что у этих женщин иногда в головах))))))))))

Последний раз редактировалось михась Пт окт 10, 2014 11:32 am, всего редактировалось 1 раз.
Изображение
михась
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 11:32 am

Ну раз така справа, прошу мене вибачити. Не знав, що Ви, пане Олег, така досвідчена людина. Просто досить обідно коли про роботу друга, в котрій і сам трошки приймав участь, кажуть що то гімно. Моторчик від запора має одну лише біду -- його частенько перегрівають. Щоб такого не траплялось достатньо було слідкувати за чистотою мотора і справністю системи охолодження. На даному мотику стоїть не перегрітий моторчик + троха вдосконалений. А на тему "шариш-не-шариш", думаю Ви як людина, що збирала мотоцикли з 14 років мали б оцінити роботу більш достойно.
Про мотоцикл з Т5 мотором можу сказати тільки що ідея не сама погана, але при їїреалізації вилізуть наступні трабли:
1. Двигун досить масивний і габаритний -- треба міцну і досить довгу раму;
2. Трансмія --- треба підвирати щось не надто велике, відповідне по міцності і передаточних числах (на Бугаї стоїть дніпровська коробка, але замість 3-ї пари стоїть 4-а, а 4- пара виготовлена на замовлення) і думати яким макаром з'єднати з двигуном. Між мотором і коробкою пасувало ще б іще і щеплення якесь примастирити. І тут теж є над чим замислитись. Це все разом ще більше видовжує раму!
3. Як передати обертовий момент з виходу коробки на заднє колесо. Незабуваєм що маємо справу з дуже потужним двигуном, який здатен порвати все і вся.
4. Підвіска, а саме передня вилка (думаю на зад підібрати аморти і пружини не буде надто складно). Зогляду на досить важкий двигун в нас получається доволі серйозна нагрузка на передок, яка неодмінно дасть про себе знати при першому ж гальмуванні переднім колесом. Тобто вилка складеться і мотик що називається "клюне носом"!
5. Гальма! Знову згадуємо потужний двигун і чималу масу, що означає що наші гальма мають бути мега ефективними (ми ж не будемо на такому апараті їздити зі швидкістю до 30 км/год.)
6. Зібравши це все в купу починаємо чесати потилицю на д тим де б і як це все щастя похромувати, бо нажаль з цим троха проблема (у Львові більш-менш пристойний хром роблять тільки на авіаремонтному заводі)
Це ось так грубо я прикинув які мають бути труднощі на шляху побудови мотоцикла з двигуном Т5. Про такі дрібниці, як жосткість рами на скручення, рейк і трейлі решту я думаю людині яка (цитую) "я давно висрав те ,чим ви зараз захоплюєтесь,мтоцикли я збирав з 14 років,різні,по гвинтику", розказувати не треба.
Тому пане Олеже ще раз прошу мене вибачити і якщо у Вас є що дадати до вище мною написаного я з радістю прочитаю і візьму до уваги зауваження старшого і більш досвідченого одноклубника такого як Ви.
З повагою Петро!
П.С. І я і мій друг, і ще , я думаю, ціла купа народу з задоволенням будували б класні мотоцикли з моторами далеко не від Дніпра чи того самого Запорожця, але нажаль, все впирається наразі в доступність тих самих моторів ну і решти комплектуючих.
П.П.С Якщо на думку модераторів цього розділу та одноклубників я образив пана Олега, то відправляйте мене в бан.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 11:35 am

михась писал(а):
MOOSE писал(а):

Х.З. ,что у этих женщин иногда в головах))))))))))

Зазвичай у таких дівчат в голові дорога і вітер. А загалом все в порядку, на мій погляд!
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Aleksander » Пт окт 10, 2014 11:56 am

И тут успели посраться !!!Банить ВАС что ли!((((( До конца полит крызы!
Изображение
Aleksander
Модератор
Модератор

Откуда: Киев была Volvo 460 GL затем Honda CR-V сейчас Citroen C4
Автомобиль: Citroen C4 2015
Клубная карта №: 23

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 12:19 pm

Летро писал(а): П.П.С Якщо на думку модераторів цього розділу та одноклубників я образив пана Олега, то відправляйте мене в бан.

Я свою думку висловив
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Алежон » Пт окт 10, 2014 12:53 pm

та не так не интересно.я за то что б solohino поставит Т5. у меня ямаха литровая весила 240 кг. интересно сколько будет весить твой с Т5 и как ты его будешь поднимать если ляжешь.
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 1:18 pm

Алежон писал(а):та не так не интересно.я за то что б solohino поставит Т5. у меня ямаха литровая весила 240 кг. интересно сколько будет весить твой с Т5 и как ты его будешь поднимать если ляжешь.

В мене є таке питання -- а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна, бо описуючи труднощі на шляху побудови мотоцикла випустив цю важливу деталь з уваги.
Нарахунок ваги і її підйому в разі падіння, то все не так страшно, існують спеціальні методики
Зрештою, до прикладу Хонда Голд Вінг з 1,8 об'ємом в шести горшках важить 450 кг. Вага то діло важливе але наразі йдеться про можливість втілити такий проект в нашій країні (це я випереджаю відповідь типу "ну от американці будують жеж")
Последний раз редактировалось Летро Пт окт 10, 2014 1:28 pm, всего редактировалось 1 раз.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение vitalik k » Пт окт 10, 2014 1:23 pm

а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна

620 X 422 X 40
Источник нашей мудрости - наш опыт. Источник нашего опыта - наша глупость. 0677928шесть46
Опыт - это когда на смену вопросам: "Что? Где? Когда? Как? Почему?" приходит единственный вопрос: "Нахрена? "
vitalik k
VIP
VIP

Автомобиль: XC90 2.5T

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 1:29 pm

vitalik k писал(а):
а яких розмірів радіатор від Т5 двигуна

620 X 422 X 40

Дякую, ну думаю мав би влізти якось з горем пополам
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение vovo » Пт окт 10, 2014 1:33 pm

Петя забудь той те5) ніякого глузду його ставити. метехам і рідних 650 кібів хвата. тільки коробку і міст підшаманити... я на свому корчі стрілку ложив... хоть спідометри там і брешуть)
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Сообщение михась » Пт окт 10, 2014 1:33 pm

Такой себе дрышполёт,даже не т5

Изображение
михась
VIP
VIP

Сообщение Алежон » Пт окт 10, 2014 1:38 pm

то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 2:00 pm

vovo писал(а):Петя забудь той те5) ніякого глузду його ставити. метехам і рідних 650 кібів хвата. тільки коробку і міст підшаманити... я на свому корчі стрілку ложив... хоть спідометри там і брешуть)

Та власне я і не збирався пхати Т5 мотор в мотораму. Я добре усвідомлюю чого це варте. Просто пану Олегу приспічило такий апарат щоб хтось зібрав, а я просто уточнив деякі "деталі", бо мене таки троха заїло зауваження що Бугай -- гімно і не варта такими речами захоплюватись. Дурні думки відразу в голову полізли типу МеТе спалити (бо судячи з усього то ще гірше гімно ніж запорожець), ну а з своєю ластівкою мабуть треба булоб прощатись, щоб купити Т5 і тихими вечорами натирати мозолі на правій руці і пісюну від радості що він в мене є :oops: :oops: :oops: :oops:
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 2:04 pm

Петя,ты меня тоже извини,погорячился... :?
Теперь проясним пару нюансов...про Т5-это был просто стеб,хотел всего лишь подколоть,а вы всерьез... :roulette:
про то что втулили мотор от авто(не важно какой марки) на мот-это безусловно вызывает уважение,я имел ввиду что мотор сам по себе сделан по дурацки,плюс качество деталей,как следствие ресурс небольшой и в ремонте лучше два жигулевских перебрать,там хоть уверенности больше,что долго выходит...именно из этих соображений,я высказал свое мнение о самом двигателе,это нисколько не умиляет ваш труд и затраты.За мот-безусловно респект,даже не обсуждается.Еще раз прошу прощения за грубость. :frends: 8-)
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 2:07 pm

Алежон писал(а):то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение vovo » Пт окт 10, 2014 2:11 pm

замяли)
ну не зліпиш ти з гімна пулю :buba:
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 2:27 pm

Летро писал(а):
Алежон писал(а):то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5
Вложения
moto02.jpg
moto02.jpg (55.63 Кб) Просмотров: 10688
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение vovo » Пт окт 10, 2014 2:29 pm

solohino писал(а):
Летро писал(а):

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5

а куда ноги девать на отом нижнем)?
он ж греется...
І на оновленій землі
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP