solohino писал(а):Петя,ты меня тоже извини,погорячился...![]()
Теперь проясним пару нюансов...про Т5-это был просто стеб,хотел всего лишь подколоть,а вы всерьез...![]()
про то что втулили мотор от авто(не важно какой марки) на мот-это безусловно вызывает уважение,я имел ввиду что мотор сам по себе сделан по дурацки,плюс качество деталей,как следствие ресурс небольшой и в ремонте лучше два жигулевских перебрать,там хоть уверенности больше,что долго выходит...именно из этих соображений,я высказал свое мнение о самом двигателе,это нисколько не умиляет ваш труд и затраты.За мот-безусловно респект,даже не обсуждается.Еще раз прошу прощения за грубость.![]()
Пане Олег, Ви звичайно праві про якість запчастин та їх виконання, також праві що на фоні жигулівського двигуна двигун запорожця програє.
Скажу вам таке. І Ви і багато ще народу добре знають що на фоні двигуна МТ запорожець виграє сильно. В першу чергу в якості виконання ну і ще там багато нюансів. Так от шляхом не великих капітало вкладень мій друг добився від МТ двигуна в першу чергу надійності (вже 30000 пробігу і все гуд, навіть клапана не регулює а тільки перевіряв чи не змінився зазор), по-друге розхід всього 4.5 по трасі з пасажиром. По такому ж принципу були перебрані ще кілька моторів і всі показують хороші результати. Мій двигун наразі я ще не зібрав, бо всі гроші і час наразі їсть машина

На цьому я думаю наше маленьке непорозуміння вичерпане. Але якщо маєте якусь корисну інформацію чи поради стосовно мототехніки, то я радий буду почитати про це в цій темі.