Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация Текущее время: Пт сен 12, 2025 6:14 pm

МОТОТЕМА

Интересное, прикольное, веселое. Слабо модерируемый форум!

Модератор: Blood_Omen

Re: МОТОТЕМА

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 2:30 pm

solohino писал(а):Петя,ты меня тоже извини,погорячился... :?
Теперь проясним пару нюансов...про Т5-это был просто стеб,хотел всего лишь подколоть,а вы всерьез... :roulette:
про то что втулили мотор от авто(не важно какой марки) на мот-это безусловно вызывает уважение,я имел ввиду что мотор сам по себе сделан по дурацки,плюс качество деталей,как следствие ресурс небольшой и в ремонте лучше два жигулевских перебрать,там хоть уверенности больше,что долго выходит...именно из этих соображений,я высказал свое мнение о самом двигателе,это нисколько не умиляет ваш труд и затраты.За мот-безусловно респект,даже не обсуждается.Еще раз прошу прощения за грубость. :frends: 8-)

Пане Олег, Ви звичайно праві про якість запчастин та їх виконання, також праві що на фоні жигулівського двигуна двигун запорожця програє.
Скажу вам таке. І Ви і багато ще народу добре знають що на фоні двигуна МТ запорожець виграє сильно. В першу чергу в якості виконання ну і ще там багато нюансів. Так от шляхом не великих капітало вкладень мій друг добився від МТ двигуна в першу чергу надійності (вже 30000 пробігу і все гуд, навіть клапана не регулює а тільки перевіряв чи не змінився зазор), по-друге розхід всього 4.5 по трасі з пасажиром. По такому ж принципу були перебрані ще кілька моторів і всі показують хороші результати. Мій двигун наразі я ще не зібрав, бо всі гроші і час наразі їсть машина 8-) (зберу -- звіт в студію). Цевсе я до того, що двигун запорожця теж був перебраний і вдосконалений, ресурсу в ньому думаю теж достатньо. Ну і ще треба згадати що як не крути, а ресурс мотодвигунів чомусь завжди суттєво менший ніж автомобільних (стосується навіть іменитих мотовиробників). В нашому ж Вами випадку теж думаю не зовсім коректно порівнювати той же жигулівський мотор, який може відбігати 300-400тис, з запорожцем який мабуть пройде всього лише 100-150тис. Для мотика то є солідний пробіг тому такий варіант власне і був вибраний. Плюс його доступність малі габарити, ну і все решта про що я писав вище.
На цьому я думаю наше маленьке непорозуміння вичерпане. Але якщо маєте якусь корисну інформацію чи поради стосовно мототехніки, то я радий буду почитати про це в цій темі.
ЛЬВІВ (093) 840 6сім 9сім Петро
Изображение
Летро
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 GLЕ 2.3
Клубная карта №: 0

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 2:36 pm

Есть даже моты с танковым движком,прикиньте?А вы тут расхныкались... :D
http://fishki.net/auto/142730-moto-mons ... video.html
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760GLЕ
Клубная карта №: 17

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 2:38 pm

solohino писал(а):
Летро писал(а):
Алежон писал(а):то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5

Я давно читав в якомусь журналі про цей апарат, двигун тут від газона, ну а КПП взагалі відсутня, зробили його десь в рашці, де вже непам'ятаю, але це і неважливо. Пригадую тільки що власник казав що 100 набирає секунди за 2, але то було так "на око"
На рахунок того що все можна вирішити то це воно так, але чи з того вийде щось варте уваги і тим більше чи воно буде придатне для їзди то хз.

П.С. Думаю на цьому можна тему не народженого проекту мота з мотором Т5 закривати, а то не дай Боже хтось того всього начитається і почне хороший моторчик замість того щоб його на Вольво поставити, пхати в мотораму.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 2:42 pm

vovo писал(а):
solohino писал(а):
Летро писал(а):
Алежон писал(а):то понятно,я его тоже сам поднимал,там вопросов куча начиная от развесовки и всяких непонятно зачем вещей кулера турба вес 5 цилиндров,отсечки мозги,нахуй оно надо?это тупость.при условии что мотор на thundercat я покупал за 5000 грн.

Так от і я про те ж. Бабла тре вкинути купу, роботи ще більше, а їхати воно буде взагалі невідомо як. Один гіроскопічний момент двигуна чого вартий.

Все решаемо,если на то пошло,хватило бы терпения и средств,вот к примеру
Умудряются ставить движки даже от грузовых авто,есть подозрение что этот двиг потяжелее будет Т5

а куда ноги девать на отом нижнем)?
он ж греется...

Может видел когда нибудь на машинах стоят щитки,которые предохраняют стартер от нагрева выхлопного коллектора,вот что то типа этого можно и тут втулить,это мелочи,похолодает,еще и доволен будешь... :-D
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 2:45 pm

solohino писал(а):Есть даже моты с танковым движком,прикиньте?А вы тут расхныкались... :D
http://fishki.net/auto/142730-moto-mons ... video.html

Що ще раз говорить про те що такий проект реалізувати реально, але получиться в кращому випадку класний шоустопер. В нашому випадку мова йде про мотоцикл для повсякденної їзди, яким власне і був Бугай до рестайлу. Зараз він став мотоциклом вихідного дня бо мого друга Ромка потягло на ендуро, бо як відомо ендуро править світом!!!!
П.С. Насправді світом правлять сіськи, а хороші сіськи правлять хорошим світом!!!! :idea: :idea: :idea: :idea:
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 2:47 pm

Летро писал(а):
solohino писал(а):
Летро писал(а):

На рахунок того що все можна вирішити то це воно так, але чи з того вийде щось варте уваги і тим більше чи воно буде придатне для їзди то хз.

П.С. Думаю на цьому можна тему не народженого проекту мота з мотором Т5 закривати, а то не дай Боже хтось того всього начитається і почне хороший моторчик замість того щоб його на Вольво поставити, пхати в мотораму.

Зря ты так,значит ты просто этим не болеешь,а так,увлечение молодости,это пройдет...
вот интересные моты,и наши моторы,даже самые хорошие там поскольку-постольку.http://superiormale.ru/garage/top-20-sa ... -mira.html
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 3:00 pm

Я от шановне паньство хочу Вам запропонувати штуку яку придумали хлопці з Західного мотофоруму. Так як взято звідти то і пишу тут в мототемі. Називається ця штука просто і лаконічно -- ФОРУМІВКА.
Суть ідеї проста як два пальця об асвальт. Це щось на зразок мотозльоту чи мотопікніка тільки без всяких заморочок типу реєстрації і т.д. Два рази на рік (травень і вересень) оголошується збір на форумівку, обирається мальовнича місцина десь в Карпатах і час проведення даного міроприємства. Кожен хто в стані приїхати бере з собою те що буде їсти і особливо пити (побороти пиятику сторонникам тверезого способу життя ну ніяк невдається :idea: ). Розвагами зазвичай є сам по собі відпочинок на лоні природи ну а ввечері травляться байки про байки довкола багаття. Приблизно от так!
Тож можливо щось подібне спромоглися і ми б зробити, бо у нас у Львові щось з клубними зустрічами троха туго, а так є можливість зустрітись з одноклубниками і з інших областей.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 3:06 pm

solohino писал(а):
Зря ты так,значит ты просто этим не болеешь,а так,увлечение молодости,это пройдет...
вот интересные моты,и наши моторы,даже самые хорошие там поскольку-постольку.http://superiormale.ru/garage/top-20-sa ... -mira.html

А хз пане Олег на скільки я мотиком хворію чи ні і чи попустить мене з часом чи ні, то видно буде, бо досить воно важко хворіти одночасно двома такими страшними і важковиліковними хворобами, як мотоцикли і VOLVO.
Наразі відчуваю хронічну нестачу коштів для побороння ломки від тих хворіб (певно жи то таки швидше залежності з переходом в маніакально-депресивний стан в окремих пацієнтів).
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение ivan@m » Пт окт 10, 2014 3:06 pm

http://www.youtube.com/watch?v=dxQm2Pi7lZ4
а есть еще повдоль
ivan@m
VIP
VIP

Автомобиль: LancerX/ Colt
Клубная карта №: 64

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 3:16 pm

ivan@m писал(а):http://www.youtube.com/watch?v=dxQm2Pi7lZ4
а есть еще повдоль

Ага і таке от теж є
Взагалі, якщо почати перераховувати хто що тулив на двоколісну раму то нам тут місця мабуть не вистарчить.
Але для розваги і в цілях розвитку думаю не зле знати що народ придумує!
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение solohino » Пт окт 10, 2014 3:55 pm

Летро писал(а):Я от шановне паньство хочу Вам запропонувати штуку яку придумали хлопці з Західного мотофоруму. Так як взято звідти то і пишу тут в мототемі. Називається ця штука просто і лаконічно -- ФОРУМІВКА.
Суть ідеї проста як два пальця об асвальт. Це щось на зразок мотозльоту чи мотопікніка тільки без всяких заморочок типу реєстрації і т.д. Два рази на рік (травень і вересень) оголошується збір на форумівку, обирається мальовнича місцина десь в Карпатах і час проведення даного міроприємства. Кожен хто в стані приїхати бере з собою те що буде їсти і особливо пити (побороти пиятику сторонникам тверезого способу життя ну ніяк невдається :idea: ). Розвагами зазвичай є сам по собі відпочинок на лоні природи ну а ввечері травляться байки про байки довкола багаття. Приблизно от так!
Тож можливо щось подібне спромоглися і ми б зробити, бо у нас у Львові щось з клубними зустрічами троха туго, а так є можливість зустрітись з одноклубниками і з інших областей.

Ось тобі "мотофорумівка",може туди краще? :D
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пт окт 10, 2014 5:17 pm

solohino писал(а):
Ось тобі "мотофорумівка",може туди краще? :D

Я себе байкером не вважаю тому на мотозльоти їжджу вкрай рідко. Забагато там як на мене гламуру і типу правильних байкерів, які раз в тиждень десь виїдуть на 50-100км, а пантів як на всі 1000 ну і всякої подібної фігні.
Я простий такзваний совкоцикліст хоча мій Мацьонький 92р.в.
А наша форумівка то річ душевна, тут збираються старі друзі і знаходяться нові і ніхто не дивиться на те що ти приїхав на Дніпрі чи на Хонді-Сузукі. Головне приїхав -- значить молодець.
А тут на в клубі теж люди нормальні і адекватні хоча буває і сваряться троха як от ми з Вами. Але всеодно миряться і продовжують спілкування. Форумівка це не місце де народ х...ми міряється (по науковому цей процес називається фалометрування), а місце для зустрічі наживо і обговорення улюбленої техніки, обмін досвідом і т.д.
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Lebedev » Пт окт 10, 2014 11:37 pm

я не понимаю все эти два колеса,вот четыре это да,еще плюс полный привод на все четыре,и пошел болота измерять вдоль и поперек,крыша над головой да и уверености по больше будет,а не то что ветер в харю а я шпарю :idea:
Чем ты можешь меня напугать, если зарплата у меня шесть тысяч, а квартплата - семь?
Lebedev
VIP
VIP

Автомобиль: volvo740

Сообщение Алежон » Сб окт 11, 2014 12:01 am

жаль тебя.Это можно принимать или не принимать,тянуть или не тянуть,но понимают это 100% людей которые поездили на мото.я от этого пока отказался потому что я беден,а больница очень дорогая я не могу пока себе позволить лечение в случае чего,а в случае чего всегда бывает,я все свои мотоциклы разбил
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Сообщение solohino » Сб окт 11, 2014 8:54 am

Алежон писал(а):жаль тебя.Это можно принимать или не принимать,тянуть или не тянуть,но понимают это 100% людей которые поездили на мото.я от этого пока отказался потому что я беден,а больница очень дорогая я не могу пока себе позволить лечение в случае чего,а в случае чего всегда бывает,я все свои мотоциклы разбил

+100,согласен,поддерживаю. ;)
Вольво 760GL 2.4D, Олег
solohino
VIP
VIP

Сообщение Летро » Сб окт 11, 2014 11:15 pm

Lebedev писал(а):я не понимаю все эти два колеса,вот четыре это да,еще плюс полный привод на все четыре,и пошел болота измерять вдоль и поперек,крыша над головой да и уверености по больше будет,а не то что ветер в харю а я шпарю :idea:

Для того щоб болота вздовж і впоперек, а разом з ними ліси, гори і орані поля існують кросачі (акурат колєга про якого стільки мови, собі купив на днях -- радості немає меж). Звичайно існує поняття джиперства але то друге. Одним словом два колеса возять душу а чотири сраку!!!!
П.С. добре мати і те і друге, тоді не треба зимою на маршрутках розсікати :idea:
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Lebedev » Вс окт 12, 2014 12:37 am

Летро писал(а):
Lebedev писал(а):я не понимаю все эти два колеса,вот четыре это да,еще плюс полный привод на все четыре,и пошел болота измерять вдоль и поперек,крыша над головой да и уверености по больше будет,а не то что ветер в харю а я шпарю :idea:

Для того щоб болота вздовж і впоперек, а разом з ними ліси, гори і орані поля існують кросачі (акурат колєга про якого стільки мови, собі купив на днях -- радості немає меж). Звичайно існує поняття джиперства але то друге. Одним словом два колеса возять душу а чотири сраку!!!!
П.С. добре мати і те і друге, тоді не треба зимою на маршрутках розсікати :idea:

жопу возить ты это зря,для начала ты залезь в багно по шею,лебедки на крути,лопатой пошуруй с метр вдоль и поперек,а может и вглубь говна всякого там где сел,блек деком поработай чтоб машину скинуть с колейки,а потом ты сядешь в кресло довольный пропотевши так раз 20, по уши в грязи,и ты опять в пути :idea:
Последний раз редактировалось Lebedev Вс окт 12, 2014 1:42 am, всего редактировалось 1 раз.
Чем ты можешь меня напугать, если зарплата у меня шесть тысяч, а квартплата - семь?
Lebedev
VIP
VIP

Сообщение Lebedev » Вс окт 12, 2014 1:30 am

[quote="Алежон"]жаль тебя.Это можно принимать или не принимать,тянуть или не тянуть,но понимают это 100% людей которые поездили на мото.я от этого пока отказался потому что я беден,а больница очень дорогая я не могу пока себе позволить лечение в случае чего,а в случае чего всегда бывает,я все свои мотоциклы разбил[/quot
как говорят рожденный ползать -летать не умеет,вся фишка в том страх надо побеждать в себе,и будет все ок :buba:
Lebedev
VIP
VIP

Сообщение Летро » Вс окт 12, 2014 9:51 am

Lebedev писал(а):
жопу возить ты это зря,для начала ты залезь в багно по шею,лебедки на крути,лопатой пошуруй с метр вдоль и поперек,а может и вглубь говна всякого там где сел,блек деком поработай чтоб машину скинуть с колейки,а потом ты сядешь в кресло довольный пропотевши так раз 20, по уши в грязи,и ты опять в пути :idea:

Та знаю я ту всю тему про лібьодки, лопати і мега домкрати. Сісти потім в крісло і витягти з багажника пивко і з насолодою юго випити. :idea: :idea: :idea:
На мотику так не вийде БОЙОГО ХЕР ТАК ПОСАДИШ ЩОБ ДО 20 ПОТУ ВИТЯГАТИ!!!!!!!!
Все має свої плюси і мінуси мотики і машини як для доріг загального користування так і для офроуда. Тому кожному своє і сперечатись тут не має про що. Шкода що ви цього нерозумієте, просто мабуть вам недовелось покататись десь в юності-молодості, от і не получилось з розумінням, або ще якась фігня. Я от лижників щось теж слабо розумію, мабуть теж тому що не їздив, ну то таке.
П.С. Про душу і сраку то не я сказав, то ще за довго до мене було сказано
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Lebedev » Вс окт 12, 2014 5:47 pm

Летро писал(а):
Lebedev писал(а):

Та знаю я ту всю тему про лібьодки, лопати і мега домкрати. Сісти потім в крісло і витягти з багажника пивко і з насолодою юго випити. :idea: :idea: :idea:
На мотику так не вийде БОЙОГО ХЕР ТАК ПОСАДИШ ЩОБ ДО 20 ПОТУ ВИТЯГАТИ!!!!!!!!
Все має свої плюси і мінуси мотики і машини як для доріг загального користування так і для офроуда. Тому кожному своє і сперечатись тут не має про що. Шкода що ви цього нерозумієте, просто мабуть вам недовелось покататись десь в юності-молодості, от і не получилось з розумінням, або ще якась фігня. Я от лижників щось теж слабо розумію, мабуть теж тому що не їздив, ну то таке.
П.С. Про душу і сраку то не я сказав, то ще за довго до мене було сказано

почему не было, в 16 лет у меня был мопед верховина 7,потом минск,ява 6 вольтовка,и сам клепал иж планета спорт,просто я хочу сказать есть чем сравнивать,я не чего не имею против против всяких байков,может у меня уже возраст подгибает, 42 стукнуло
Lebedev
VIP
VIP

Сообщение Летро » Вс окт 12, 2014 8:41 pm

Lebedev писал(а):

почему не было, в 16 лет у меня был мопед верховина 7,потом минск,ява 6 вольтовка,и сам клепал иж планета спорт,просто я хочу сказать есть чем сравнивать,я не чего не имею против против всяких байков,может у меня уже возраст подгибает, 42 стукнуло

Може і вік, а може просто перегоріло, хз ще на скільки мене вистарчить. Правда скільки себе пам'ятаю стільки і мріяв про мотоцикл 8-)
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение Алежон » Пн окт 13, 2014 12:15 am

Lebedev писал(а):как говорят рожденный ползать -летать не умеет,вся фишка в том страх надо побеждать в себе,и будет все ок :buba:

ну старайтесь,у меня другая проблема его отсутствие.
п.с.раз уж тут все что то делают собирают и т.д. если не кто не против я сюда буду лить железяки с мотыков. есть остатки запчастей с кавасаки ,сузуки,с ямахи литровой двигло разваленое,выхлоп с шедова 750.вообщем что еще осталось буду находить и фоткать,цены обговариваются я в них не шарю
Вложения
IMG_0696.JPG
Алежон
VIP
VIP

Автомобиль: 242

Сообщение Летро » Пн окт 13, 2014 9:55 am

Алежон писал(а):ну старайтесь,у меня другая проблема его отсутствие.
п.с.раз уж тут все что то делают собирают и т.д. если не кто не против я сюда буду лить железяки с мотыков. есть остатки запчастей с кавасаки ,сузуки,с ямахи литровой двигло разваленое,выхлоп с шедова 750.вообщем что еще осталось буду находить и фоткать,цены обговариваются я в них не шарю

Підтримую, бо часто самі класні запчастини знаходяться в людей які мотиками вже не займаються з тих чи інших причин
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение MOOSE » Пн окт 13, 2014 10:08 am

В мене є ніштяки з Дніпра. Валяються у гаражі без діла.
Хром-аморти задні, кришка запалювання у формі черепа, бак від К750, комплект для переобладнання двигуна під ВАЗівський мастильний фільтр
"Единственный способ не быть жертвой — это быть палачом.."
MOOSE
VIP
VIP

Автомобиль: Volvo 760 IBS

Сообщение vovo » Пн окт 13, 2014 10:15 am

MOOSE писал(а):В мене є ніштяки з Дніпра. Валяються у гаражі без діла.
Хром-аморти задні, кришка запалювання у формі черепа, бак від К750, комплект для переобладнання двигуна під ВАЗівський мастильний фільтр

нормальні ніштяки...
фоткай і виставляй)
заробиш капусти;)
І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Автомобиль: S60 ІІ

Сообщение MOOSE » Пн окт 13, 2014 10:18 am

vovo писал(а):нормальні ніштяки...
фоткай і виставляй)
заробиш капусти;)

ага! Зароблю як сліпий на табаку :(
Враховуючи те, що лише за комплект для переробки під автомобільний мастильний фільтр віддав у свій час 150$
MOOSE
VIP
VIP

Сообщение vovo » Пн окт 13, 2014 10:20 am

MOOSE писал(а):
фоткай і виставляй)
заробиш капусти;)

Враховуючи те, що лише за комплект для переробки під автомобільний мастильний фільтр віддав у свій час 150$

хм, зараз за це можно половина мотика купити)
І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син, і буде мати,
І будуть люди на землі.
♂ッ♂
vovo
VIP
VIP

Автомобиль: S60 ІІ

Сообщение MOOSE » Пн окт 13, 2014 10:29 am

vovo писал(а):
MOOSE писал(а):
фоткай і виставляй)
заробиш капусти;)

хм, зараз за це можно половина мотика купити)

я мотик дешевше в 2 рази купував :-D
MOOSE
VIP
VIP

Сообщение Летро » Пн окт 13, 2014 10:36 am

Задні аморти цікавлять. А от комплект під вазівський фільтр то якась фігня, ми таке самі робимо, складного там нічого немає 8-)
Изображение
Летро
VIP
VIP

Сообщение MOOSE » Пн окт 13, 2014 10:47 am

Летро писал(а):

Задні аморти цікавлять. А от комплект під вазівський фільтр то якась фігня, ми таке самі робимо, складного там нічого немає 8-)

там пів двигуна іншого! Колінчатий вал, шестерні ГРМ, мастильний насос, передня кришка. Він навіть коротший вийде ніж звичайний
MOOSE
VIP
VIP

Пред.След.

Вернуться в Разное