А потім закрутити, поїхати на ринок, а потім знов відкрутити і замінити. В мануалі розмір не знайшов.
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 11:56 pm |
Vladizlav писал(а):Маю звичку час від часу дивитись на приборку (чи дальній вимкнув, чи не засвітилося щось лишнє). Зранку трохи спішив, дивлюся -- на спідометрі 60. Можна трохи додати, хоч по відчуттях більше. Газульки -- швидкість є, спідометр далі на 60. Почав трохи скидати -- стрілка підійшла до 80, а потім поповзла вниз.
Два варіанти -- сам спідометр, або ковпачок на ступиці провертається. Треба шуруповертом покрутити за трос і глянути якось на спідометр. Самому тяжко ...
Vladizlav писал(а):Де ???!!
Vladizlav писал(а):Місяць назад заїхав до знайомого в пункт прийому металобрухту. Той розказав, що бачив 340-ву в одному дворі, заросла травою, сказав приблизну адресу. Поїхав туди, обійшов кілька дворів -- нічого. Через тиждень знову наїхав на знайомого. Через деякий час він мені розказав -- куди поділась машинка.
Буквально за тиждень до мого візиту вийшли дітки зранку гуляти, потім з криком "у вашій машині якийсь бомж спить" побігли до хазяїна. Той до машини -- а там труп .. Приїхали менти, забрали разом з машиною.
Поки мені шукали телефон хазяїна -- машина вже пішла на шрот ... Прямо з міліції ..
![]()
Зважаючи на її історію -- недорого ... Де шрот - не взнавав ... Стан машини -- теж ...
Піду нап"юсь ..
Vladizlav писал(а):Я не збирався її нюхати, а розбирати ...
dok писал(а):Это ж какой толшины утеплитель?
Vladizlav писал(а):Йокерний бабай, добре що в гаражі не сфоткав, а то всі полки мені очима перемацали б ..
![]()
Під капотом всього 3 шари по 1 см. В одному місці клей трохи відпустив (використовував професійний взуттєвий).
Vladizlav писал(а):На перший погляд може і бардак -- але на полках можу знайти все, що туди поклав.
А вот топливный фильтр, можно и чаще менять.
Vladizlav писал(а): та ... володіє прийомами вільної боротьби ...![]()
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |