vovo писал(а):дякую друже...
чого ж ти раніше не написав) про те місце біля лівої ноги. Такі да там була лажа, а я під капотом все поперебирав і предохранітелі і т.д....
тестер ще не купив, значить буде з пищалкою)
Я б написав аби раніше заліз сюди, а так звиняй. Тестер обов'язково купи і обов'язково з пищалкою. Кинь на полицю ззаду і хай там живе. Я навіть на мотику з собою часто вожу, не раз виручав. Ніхто тобі так добре не зробить як сам собі не зробиш (бо будеш знати де що і нафіга воно там)
Часом буває що легше зробити новий кусок проводки до того чи іншого приладу ніж морочити собі голову ремонтом оригінала (я так попогрійку і обігрів заднього скла замутив)
П.С. контакти тре почистити якщо закисли може ще попіджимати, бо в місці поганого контакту (читай малої площі контакту), зростає температура, провідник окислюється від чого площа контакту ще менша -- це замкнуте коло в даному випадку. Те саме стосується дротів -- замале поперечне січення дроту і маєм такий ефект, дріт гріється ізоляцію плавиться ну і т.д. В подробиці з точки зору фізики вдаватись не буду, скажу тільки що бачив як горять кабелі товщиною з палець.