Кумедне це відерце) То їде, то не їде.
Коротко, без фото (може потім знайду), що сталось за цей час.
Ну, по перше, якимось невідомим хреном рукожоп, якій складав сцепу 1 раз, накосячив так шо розвалився новий вижимний підшипник (за 20 км. сука.), задній підшипник колінвала, і....барабанна дробь... порвало задні подушки кпп. Сказать шо я був радий - не сказать нічого. Ну чорт з ним, замовилась нова траверса, кріплення подушок, подушки. Вся ця радість була відправлена у львів, де зробили уже чітко під 360 (до того були мааааалость від 340).

- чистим

- красим

- подушка нова
Стало все чудово. Зібрали сцепу. Знов. Но хрен тому правда шо усе стало ок. Змістилась куліса назад, а враховуючи що вона і так робила по принципу "1-2-3-4-5-куда я попав? це 1 чи 3?" стало ще цікавіше. Поговоривши по душах з майстром чот переробив, але краще стало хібашо на крапельку.
Відкатавши день автомобіліста в нештатному режимі заїхав до фахівців вихлопа - де побачив що коробка до траверси не прикручена, руками гайки крутились. Згадуючи як до того відро носилось - прифігів як до цих пір тут це пишу. Знов поговорив по душах з механіком, знов переробив.
Через день пропала сцепа...був готовий її спалить. заїхав на яму до фахівців по вихлопу - поки робили нове кріплення бака (ах да, не казав? бак на коробці лежав практично) подивився на трос сцепи - він навіть не законтрогаєний був, тупо розкрутився і послабився по саме нехочу. Затянули. Сцепа робе. Чуть попустило.
Ах да. Попутно замінились підшипники кардана.
Оффтоп - день автомобіліста. Більше тут
http://vsop-club.com.ua/forum/index.php ... #msg327651 - результати покатушок, чуть фото, обговорення

- чекає

- черга)
В найближчій перспективі треба:
1. після усіх згаданих маніпуляцій якогось біса провісла вихлопна (перед колесом коліно). як почепити назад - хз, під кузовом йдуть паливні трубки, по хорошому їх треба переложить. і в підкапотку перемістить насос. може є у кого фото як паливопровід проложений в оригіналі? буду вдячний.
2. викінуть кусок вихлопа, найти усе чого не вистачає, зробить шо б увесь вихлоп був на 60 трубі, повісить іншу банку, піднять вихлоп до кузова
3. киплячий я (ну чи машинка) після усіх івентів - це уже курва традиція. чомусь після того, як отримає під зад - тосол випирає з бачка. нада з цим шось робить.
4. питання експертам - на паливній рейці є 4 виходи на форсунці і 1 до якого прикручується трубка і йде здається до 5 форсунки. з вигляду на рейці він заглушений. чи немає бути заглушений? шо з цією радістю робити? як постоїть заводиться мерзопакосно.
5. собрать салон...

6. парить мозг гальмівна система. візуально лівий супорт не догальмовує. гальма якісь вялі. судячи по всьому діло йде до гтц+вакуум і до невідомої приблуди схожої на розподілювач гальмівних зусиль.