![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 2:01 am |
vladimr писал(а):заварили гбц,отшлифовали,прокладку поменяли, а тосол опять пошел в масло.... снимаю опять голову. что делать,ума не приложу.... помогите советом..
vladimr писал(а):что это за теплообменник.на 940? разве он там есть?
vladimr писал(а):я о нем читал,но где он в 940 ой не знаю. у меня простая без апп и климата-конд.
leo_run писал(а):это шо дизель??? или о каком двигле мы говорим?
если пожрало голову тосолом то как можно было заварить??? там только металолом сдать и все
leo_run писал(а):это шо дизель??? или о каком двигле мы говорим?
если пожрало голову тосолом то как можно было заварить??? там только металолом сдать и все
Володимир264 писал(а):Привіт всім. Лийте в систему охолодження АНТИФРИЗ , ні в якому разі тосол з авторинку. На Ваз 2107 (2005р.в.) з"їв тосол дві заглушки в голові, ледве заварили. Також тосол пішов в масло зі свистом. В мене схожа ситуація, за два роки на В230К під"їв тосол в голові трохи канал охолодження овальної форми і дуже близько до камери згорання, треба підварювати.
Серега писал(а):Володимир264 писал(а):Привіт всім. Лийте в систему охолодження АНТИФРИЗ , ні в якому разі тосол з авторинку. На Ваз 2107 (2005р.в.) з"їв тосол дві заглушки в голові, ледве заварили. Також тосол пішов в масло зі свистом. В мене схожа ситуація, за два роки на В230К під"їв тосол в голові трохи канал охолодження овальної форми і дуже близько до камери згорання, треба підварювати.
Вот человек правильно пишет не лейте всякую хрень ибо потом очень дорого такая экономия обходится.Я лично заливаю концентрат,потому что тоже прошол такое с тосолом.
GERXTRM писал(а):Серега писал(а):Володимир264 писал(а):Привіт всім. Лийте в систему охолодження АНТИФРИЗ , ні в якому разі тосол з авторинку. На Ваз 2107 (2005р.в.) з"їв тосол дві заглушки в голові, ледве заварили. Також тосол пішов в масло зі свистом. В мене схожа ситуація, за два роки на В230К під"їв тосол в голові трохи канал охолодження овальної форми і дуже близько до камери згорання, треба підварювати.
Вот человек правильно пишет не лейте всякую хрень ибо потом очень дорого такая экономия обходится.Я лично заливаю концентрат,потому что тоже прошол такое с тосолом.
Вы заливаете в мотор полусинтетику? А надо масло!
GERXTRM писал(а):Серега писал(а):Володимир264 писал(а):Привіт всім. Лийте в систему охолодження АНТИФРИЗ , ні в якому разі тосол з авторинку. На Ваз 2107 (2005р.в.) з"їв тосол дві заглушки в голові, ледве заварили. Також тосол пішов в масло зі свистом. В мене схожа ситуація, за два роки на В230К під"їв тосол в голові трохи канал охолодження овальної форми і дуже близько до камери згорання, треба підварювати.
Вы заливаете в мотор полусинтетику? А надо масло!
Серега писал(а):Герман вы не правы,тосол и антифриз - это три разных человека
vladimr писал(а):заварили гбц,отшлифовали,прокладку поменяли, а тосол опять пошел в масло.... снимаю опять голову. что делать,ума не приложу.... помогите советом..
Володимир264 писал(а):Краще підсказали б щось толкове, ніж перекручувати слова.
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |