vitalik k писал(а): Не розповідай нікому, бо почнуть всі купляти і ціни піднімуть.

Нехай залишится дорогим та ломучим відром.

З приводу "дороговизни", доречі теж, був "приємно" здивований: на сітройони і хвіати деякі запчастини дорожчі ніж на Вольво і це навіть при тому, що ці авто нижчі класом. Ну наприклад, подушка двигуна 100 євро, к-кт свічок 50 у.о., вижимний 100 у.о. Деякі запчастини дешевші, але загалом +\-.
А з приводу "ломучості" - за 2 роки з Вольво я провів з ключами в руках - ну тиждень. З тим же Фіатом - за рік вже мінімум пару тижнів.
Також у Вольво мені не зустрічалось такої срані, як "высокий полет инженерной мысли" - ну наприклад: для того щоб замінити 1 актуатор(моторчик) заслонки клімата, потрібно розбирати і знімати всю панель, що займає 2 дні(!)... потім коли все зібрав, через 2 дні накривається 2й актуатор.
Або вікно - часто просто не відкривається, механізм перемазаний і відрегульований, направляючі чисті і змащені - а відкривається через раз, коли йому схочеться, а не мені.
Авто в цілому ніби і не геть вже розвалюха, турбо-мотор жвавий, керується гарно, але блін оця "мєлочуха" задобвує що піпець, а особливо того, хто вже був "балуваний" Вольво. ))