В Раві-Руській зустрів старшого брата)
![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Чт сен 11, 2025 9:15 pm |
zowiezo писал(а):На днях "загудів" вижимний підшипник, а вночі порвався трос газа біля карбюратора, я його підтягнув і тільки натиснув на педаль а він обірвався і тамв результаті на "підсосі" і аварійці приїхав до дому...
Cobra 11 писал(а):Реально знайти у нас такий воздухан на капот як в тебе? Останнім часом дуже сподобався)
ZIMA писал(а):zowiezo писал(а):На днях "загудів" вижимний підшипник, а вночі порвався трос газа біля карбюратора, я його підтягнув і тільки натиснув на педаль а він обірвався і тамв результаті на "підсосі" і аварійці приїхав до дому...
Так ось чому ти мені не телефонував .... Були свої проблеми.
markitos писал(а):А как может подщипник взорваться???
slava_n писал(а):жесть! сочувствую!
Vladizlav писал(а):А може то якісь терористи бомбу підклали ?!
markitos писал(а):Не опастно лезть под машину на кирпичах?страховку нужно было сделать, подставить вслучае разрушения кирпича!!! Лучше эстокаду сварить небольшую, а на крайняк из досок соорудить!!!
Serij писал(а):Ну, після такого, машина повинна як мінімум пару років голосу на рахунок ремонту не подавати. Хай більш не ламається.
zowiezo писал(а):Вночі перший раз прийшлось відкупитись...поїхав під знак а вони так як на мене і чекали...
І ще при вїзді на стоянку машину почало дорьгати на 1 передачі і на задній, зразу подумав на зчеплення і на кардан але ні все гуд, за пару хвилин знову попробував проїхати те саме...і зразу думка про чарівний Мерседес який дотягне на ремонт...Але зранку машина поїхала як ні в чому не бувало, напевно електрика.
П.С. Дякую всім хто допомагав консультаціями по ремонту авто своїми рукамии
Timelife писал(а):Який знак?
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0
![]() |