![]() |
![]() |
|
Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | ![]() |
Текущее время: Пт сен 12, 2025 6:25 pm |
Роман111 писал(а):Доброго всім часу доби, прошу поради, недавно купив Volvo 360, машина їхала добре, поки добрі друзі не погазували, після чого вона заглохла і все, я заледве її завів, яле заливає свічки, велика подача топлива і двигун давиться, сильно троїть, думаю проблема в електроніці, може хто знає підкажіть що робити, гроші на авто позичив і ні грошей ні машини, порадьте щось. дякую
Роман111 писал(а):У мене повний інжектор, 1,7л, дойшло до того шо бензин попав у масло, прийдеться замінити, але компресію міряв по 12 на всіх циліндрах, сподіваюсь хтось відкликнеться
Stas340 писал(а):Я конечно извиняюсь но с чего вы взяли что мотор 1,7 да еще и полный инжектор, да еще и на тройкехоть фотку покажите этого монстра разработки наса
Роман111 писал(а):От про те що машина як дівчина це правда, за ці дні норов свій показала, причину я знайшов, у розходомірі повітря перекошена вісь заслонки при повному відкритті заслонка стрягне, звідси і перелив бензином бо мозги думали що педаль газу в поліку, почищу нагар буде краще. Дякую всім за увагу і поради, добре коли є до кого звернутись
alexnax писал(а):Ромбик на бампер можно вырезать самомому из оранжевого светоотражателя, найти нереально. Ручки бывает проскакивают, я себе делал сам из нержавейки, и на вид нормально и на вечно
Вернуться в Электрическая часть
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1
![]() |