Merlin писал(а):обчно около 800
Дякую Ви мені дуже допомогли!
![]() |
|
| Добро пожаловать: гость! Вход | Регистрация | Текущее время: Вс апр 19, 2026 12:03 pm | |
Merlin писал(а):обчно около 800

awn писал(а):Думаю, Greenbook в аттачменте будет Вам полезен: Specs-82-to-91-700-91-940-and-960.pdf
(скриншоты про vin-код были оттуда)

Merlin писал(а):она и должна хотеть ехать. её и надо держать тормозом. если кажеться что очень сильно пытаеться ехать холостые можно убавить
.
,
)працють тільки тахометр і годинник то проблема з якою треба буде помучитись. 

)
, який довелось запаяти. Також я тут прочитав июсь тему про АКПП на 940-й правда там йшлося про ZF4HP22 коробку, але там сказано про окремий радіатор для коробки (тема називається ZF4HP22. Нужна помощь!!!).

vovo писал(а):Прикол але в мене на ЗФ акпп навпаки на холодну переключається гірше ніж коли прогріта. Раджу перевірити рівень масла в коробці якщо не хоче переключатися) Може і вкурсі але скажу, що на заведеному моторі перевіряється. В моєї акпп на щупі два рівня на одному для прогрітого мотору до 40 градусів з іншого боку до 90 градусів. Окремий радіатор для акпп це розкіш) В моїй для вирівнювання температур здається а не для охолодження радіатор вмонтований в головний радіатор а не окремо як іноді роблять.

).

Merlin писал(а):Авэшка усиленая с блокировкой.

vnukoff писал(а):Це добре
Вообще эта коробка надёжная, но возраст берет свое. Запчасти есть, этот коробас ставился на многие японские машины

vnukoff писал(а):Может поискать бу в хорошем состоянии у кого-то в клубе, а то кап ремонт не дешев

Merlin писал(а):но конечно некоторые вещи сам не сделаш. тотже бублик.

пригріло сонечко (я тихонько аби не наврочити, бо від тої держави всього можна чекати), і пора братись до праці.
), за адекватні гроші продав ми МКПП М47
майже з усім залізячям шо там тре аби замінити АКПП на МКПП, за що пану Валєрі низькій уклін. З цього всього Ви шановне паньство легко робите висновок жи манав я то ті буржуйські штучки (то я про АКПП) і вирішив запхати стару добру ручку "і мав пес буду", як той казав. 

MOOSE писал(а):жесть

Вернуться в 7xx | 9xx | s90 Series
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0