Народ питання номер РАЗ!!!!
Де і як повинна охолоджуватись коробка ав 70
масляний радіатор в мене присутній (добре що вчасно поліз під решітку бо він там теліпався як гімно в ополонці в купі з фафакалкою котра вже почала протирати основний радіатор

)
Основний радіатор в мене не рідний тому є підозра що хтось щось на колхозив. На старій машині радіатор був якраз від машини з АКПП і там був лишній отвір для тосолу

, який довелось запаяти. Також я тут прочитав июсь тему про АКПП на 940-й правда там йшлося про ZF4HP22 коробку, але там сказано про окремий радіатор для коробки (тема називається ZF4HP22. Нужна помощь!!!).
І от тут акурат саме цікаве. Вчора ві Львові було досить гаряче і коли я через обід їздив в магазин через пів міста то виявив одну вкрай недобру штуку -- поки машина холодна то АКПП працює добре, а як троха проїхався, то коробас поав глючити. Тобто перестав переключатись на вищу передачу, обороти двигуна ростуть а ВОНО НЕ ЇДЕ
От я зразу і подумав що тре шукати як те все щастя має охолоджуватись
Буду дуже вдячний за інфу з цього питання. Підійде все і фото, як то має бути правильно і теорія.
P.S. Одразу скажу, що старі теми я порицькав і ніц там толком не здибав (знайшов по галицьки) і любязно скинутий мені паном awn грінбук (за шо йому щераз дякую) листав і теж відповіді на сіє питання неугледів. Може я шось пропустив то буду вдячний як хто тицьне мене носом, як того кота, в потрібне мені місце.